Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 343qwer

faceci dziela sie na tych prymitywow lubiacych urode siwiec i tych koneserow..l

Polecane posty

Gość 343qwer

faceci dziela sie na tych prymitywow lubiacych nachalna,sztuczna,plastikowa urode siwiec i tych koneserow piekna,lubiacych po prostu piekna poslanke Muche..tak mowi moj kumpel ,ktory kocha sie w Muszce:)uwaza ze siwiec jest dla tych prymitywniejszych:)i mniej wysublimowanych

Gość kkkk090
mi się bardziej podoba siwiec uważam że jest ładną kobietą co innego myślę o musze nie wiem jak to się odmienia ale siwiec przypomina mi trochę moją mamę ma coś w sobie te jej miny i w ogóle z twarzy podobna

Gość .klik
Mucha jest głównie dla koneserów głupoty :D

Gość 343qwer
do klik?a siwiec dla inteligencji?nie osmieszaj sie,mucha nie jest głupia,do tego bardzo ładna,a siwiec jest i głupia mega ,pusta laska,durna wrecz,mowi tylko o swoim wygladzie i goliznie,a czy ładna wg mnie wyglada jak typowa blachara spod bloku,wysolarowana i sztuczna na potege,zero naturalnej kobiecosci i naturalnego uroku jak u muchy nie wyobrazam,sobie,tez zeby siwiec została ministrą:)

Gość 343qwer
bo prymitywy musza miec laska z dlugimi kłakami,nie wazne czy doczepianymi,sztucznymi soczewkami jak siwiec)(kolorowymi),mega wydepilowanymi brwiami,sztucznymi warami i cycami a do tego jest mega wredna z ryja i widac głupote na twarzy \a mucha jest po prostu piekna