Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iglooo

Czy mogę zostawić małe dzieci w poczekalni u stomatologa???

Polecane posty

Gość iglooo

Mam na dzisiaj umowiona wizytę, nie bardzo mogę ją przełożyc, jednoczesnie nie mam dziś z kim zostawić dzieci (3 i 5 lat). Zastanawiam sie, czy moge przyjsc z nimi i czy one moga zostac w poczekalni same. Teoretycznie nikt nie bedzie mial na nie oka - w poczekalni nie ma zadnej recepcji itd., jedynie drzwi gabinetu sa otwarte i widac, co sie tam dzieje. Jak myslicie???

Gość izka !!! :)
Jasne że mozesz, weż im tylko coś co je troche zajmie ja zostawić musiałam swojego 3.5l samego gdy małam sciagane szwy po operacji

Gość iglooo
Znasz moje dzieci??? Wiec takie komentarze sobie daruj. Chodzi mi o to, czy nikt sie nie doczepi, że sa same. Pomieszczenie jest zamkniete, jest domofon.

Gość czerwiec2012
to zależy jakie dzieci:) ja zaryzykowałam wzięłam swojego synka niecałe 3 latka to przez całą wizytę ciągnął mnie za nogę i krzyczał że sie boi wizyta nie należała do najwspanialszych.

Gość olk
a nie masz tam jakiegos centrum handlowego z placem zabaw ,gdybym juz musiała zostawic dzieci a nie miałabym nikogo do opieki to raczej wybrałabym takie rozwiązanie .

Gość iglooo
czerwiec :-D to też była wizyta u dentysty???

tak, możesz jesli drzwi od gabinetu są otwarte i będziesz mieć w razie czego na nie oko, ale weź im jakąś gre, puzzle czy zabawki co by się nie nudziły i nie "zdemolowały" poczekalni ;) ja mojego raz wzięłam do fryzjera, tez nie miałam co z nim zrobić, tylko ten to był w tym gabinecie wszędzie, na szczęście dalismy jakoś rade

A ty przepraszam chcesz zebym sie wypowiedziała czy chcesz usłyszec to co chcesz usłyszec???? czyli pozytywy???? I po co mi znac twoje dzieci??? NIkt tu nie zna nikogo a ludzie sie wypowiadają!!! Ty nie napisałas ze twoje dzieci są grzeczne , cichutkie i siedza jak mysz pod miotłą jak mamusia karze!!!!To co sie czepiasz wypowiedzi!!! Zaden maluch ci nie wysiedzi sam bez opieki dorosłego i bedzie grzeczny!!!A co dopiero 2 maluchy!!Juz oni znajda sobie zajęcie!!