Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy i jak to jest możliwe

lepiej żeby zdradził?

Polecane posty

Czy któraś z was też ma tak, że wolałaby żeby facet zdradził, zrobił ten "konkret" niż flirtował, mizdrzył się do każdej napotkanej kobiety, z radością spędzał czas i uwielbiał rozmowy z szerokim gronem koleżanek? Ja czuję, że służę jedynie do zaspokajania potrzeb łóżkowych. Bo wszystkie pozostałe mam wrażenie zaspokaja sobie poza mną...

moze to tylko twoje wrazenie. chyba w koncu jest z toba, nie z innymi. mysle, ze on jest takim typem faceta i uwaza ze nic zlego nie robi. nie mozesz go zamknac w klatce i odizolowac od swiata kobiet. ale jesli juz teraz tak alergicznie na to reagujesz to powiem ci z doswiadczenia, poszukaj sobie faceta bardziej pasujacego do twoich wyobrazen, inaczej bedziesz cale zcie z tego powodu cierpiala. zawsze bedzie cie to bolalo a on bedzie zawsze powtarzal ze przeciez nic nie robi. przerabiam to z wlasnym mezem od wiekow.

Gość ajzis
skad sie biora takie masochistki?

Gość taka_prawda
to dlaczego jesteś z takim facetem?

no właśnie on uważa, że nic złego nie robi (bo przecież mnie nie zdradza...) a dlaczego jestem? byłam naiwna i jak większość myślałam, że on się zmieni, że gdy będziemy razem, to inne kobiety nie będą mu potrzebne...

Gość taka_prawda
To jest Twoje życie i ty o nim decydujesz czy np. żyjesz w związku, gdzie facet chce tylko z Toba uprawiać seks, lepi się do innych panieniek, traktuje Cie przedmiotowo i bez szaczunku. Sama sie na to godzisz wiec czego od nas oczekujesz, a chyba juz sama zauwazylas ze ludzie sie nie zmieniaja.

masz racje taka prawda nie jest do końca tak, że mnie nie szanuje, ale ja chyba nie potrafię zaakceptować jego sposobu i kontaktów z kobietami nie jestem zazdrosną małpą o każdą inną, ale nie podobają mi się zażyłe kontakty z nimi wiem, sama sobie jestem winna, powinnam już dawno otworzyć oczy a nie wierzyć że będzie inaczej

tak, to określenie najlepiej oddaje jego charakter

Gość skadi
raz bawidamek, zawsze bawidamek

Jego zachowanie wcale nie świadczy o tym, że cię nie kocha albo jesteś dla niego mało atrakcyjna. Może po prostu ma taki charakter/sposób bycia i nawet nie wie, że cię rani swoim zachowaniem. Warto z nim porozmawiać. Chcesz być adorowana przez niego jak inne kobiety to daj mu ku temu powody. W związkach, zwłaszcza długich, czasami ogień przygasa, nie chce nam się starać, bo już go/ją mamy. Pokaż mu, że nadal jesteś kobietą atrakcyjną pod każdym względem - niewinny flirt może ci w tym pomóc. Jeżeli nie chcesz się do niego posuwać to bardziej o siebie zadbaj, na wspólne wyjście załóż coś wyjątkowego.Niech zobaczy jaki ma skarb u swego boku. Nic tak nie działa na faceta jak zainteresowanie jego kobietą w oczach innych mężczyzn.

dzięki salianko, bardzo ładnie napisałaś rozmów próbowałam, on jednak nie widzi żadnego problemu, to niby ja sobie coś wymyślam (może i coś w tym jest) o jakimś flircie też pomyślałam, ale musiałabym się zakręcić i zacząć być zachęcająca dla obcych facetów, a nie kręci mnie to już ;) chyba że dla dobra związku, to może się zmuszę :P

żadna kobieta znająca swoją wartość nie akceptowałaby takiego zachowania u swojego faceta, to tak jakbyś Ty flirtowała z kim popadnie