Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Friendssss_

Upławy

Polecane posty

Gość Friendssss_

Witam, właśnie popijam sobie kawkę z przyjaciółką i rozmawiamy na różne tematy. Moja przyjaciółka opowiedziała właśnie, że ostatnio ma upławy o zapachu moczu malutkiego dziecka. Powiedziała też, że nie dostała miesiączki także możliwe jest że jest w ciąży. Moja bratowa powiedziała mi kiedyś że zanim dowiedziała się że jest w ciąży to miała też bardzo dużo upławów o zapachu moczu dziecka. Czy to normalne? Moja przyjaciółka trochę się martwi czy nie ma jakieś infekcji, czy może ma to coś wspólnego z ciążą?

Gość laBamba_
do otulona_kotami dziwna odpowiedź kobiety... może Ty w życiu nie miałaś upławów, że takie coś piszesz?:D a co do autorki niech przyjaciółka wybierze się do ginekologa.

Gość Bambi_-
do otulona_kotami dziwna odpowiedź kobiety... może Ty w życiu nie miałaś upławów, że takie coś piszesz?:D a co do autorki niech przyjaciółka wybierze się do ginekologa.

Gość Bambi_-
słuchajcie co was dziwi że przyjaciółki rozmawiają o sprawach intymnych??? ludzie błagam was nie rozśmieszajcie mnie. te tematy już dawno przestały być tematem tabu. co w tym dziwnego że jej przyjaciółka się może wystraszyła i pyta???

Gość Friendssss_
dfsdfsadfafefdef lubisz w łóżku figlować z przyjaciółką ? całujecie sie nawzajem po wargach sromowych? napisałam że przyjaciółka mi opowiedziała, za mała czcionka że nie zauważyłaś/łeś?

Gość Bambi_-
Nie przejmuj się głupimi komentarzami... Niestety pełno tu "tego typu" ludzi. Niech koleżanka idzie do ginekologa, dowie się wszystkiego, a przynajmniej będzie mogła porozmawiać z kimś na poziomie, a nie z ludźmi dla których każdy temat jest powodem do robienia sobie żartów...

przede wszystkim to nie dzial na takie tematy to dyskusja ogolna idz na ciaze i tam opisuj nawet smak,tutaj siedza ludzie i moga sniadanie chociazby jesc jak ja teraz,a ty epatujesz opisami do zrzygania

a jakie ma znaczenie co ja mialam lub nie? lekarze sa od tego i testy ciazowe,albo laboratoria,moze najlepiej niech krocze do monitora przylozy to jej wszystko powiesz

brzydzi mnie epatowanie czyms takim w internecie,i nie ma znaczenia ile mam lat w zyciu by mi do glowy nie przyszlo opisywanie uplawow,mialabym problem ide do lekarza proste

Gość ente
otulona to po co wchodzic na topik ktory zatytulowany jest "uplawy" skoro nie chcesz czytac o uplawach?:D

Gość Bambi_-
no właśnie skoro widzę temat "upławy" i jestem tak wrażliwa jak np. pani otulona czymś tam to po prostu nie wchodzę!:D a może dziewczyna nie zna swojego ciała że brzydzą ją zwykłe upławy, które mam nadzieję że ją teraz nie przestraszę - będzie miała przez całe swoje życie:D :D :D

Gość Bambi_-
Po to są tematy żeby wiedzieć z góry o czym jest dana rozmowa... Nie wszysycy na kafe dopasowują się do danych dyskusji z tego co już raz było mi dane zauważyć, także naprawdę nie pojmuję w czym taki wielki problem...

Gość labiblimiuhjioj
otulona zachowujesz się jak ktoś kto dopiero pierwszy raz w życiu wszedł na kafeterią, przecież takie tematy tutaj są normalnością więc o co się kobieto rzucasz??? można tu rozmawiać o czym się chce i to nie Ty decydujesz o czym ktoś może pisać a o czym nie.

Gość MaMaMaMaMaMa
niech koleżanka wybierze się do ginekologa, podejrzewam że tu o niczym się nie dowiecie;)

W takich przypadkach można poradzić to co wszyscy- wizytę u ginekologa. Z tych informacji nie można wywnioskować co dolega koleżance, niemniej na pewno nie są to normalne objawy.

Gość FioreMum
Polecam wizytę u ginekologa, on najlepiej rozwieje wszelkie wątpliwości. A dla ochrony przed infekcjami intymnymi można stosować lacibios femina protecta, płyn do higieny intymnej o kwaśnym pH 3,5 z kwasem mlekowym i chlorheksydyną. Działa przeciwgrzybiczo i przeciwbakteryjnie, łagodzi podrażnienia i pieczenie, a przy tym jest bardzo delikatny bez SLS, SLES, parabenów.