Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druga kawa

Podajcie mi jakieś obiektywne medium, któremu można wierzyć

Polecane posty

Gość druga kawa

Jakiś serwis internetowy, program informacyjny. Chciałabym czerpać skądś informację na tematy bieżące, wiarygodne informacje, a te wszystkie wp itp chyba więcej płacą komuś wymyślającemu bzdurne nagłówki niż redaktorom (bo Ci są chyba z jakiejś łapanki)

Gość z reguły
zestaw medium z kfc

Gość druga kawa
no właśnie na wyborczą moje otoczenie strasznie psioczy, ale jestem z wielkopolski a wyborcza naraziła się fanom lecha ;)

Gość przecież GWno wyborcze
to chyba najbardziej stronnicza gazeta w Polsce :D manipulacjom nie ma końca 🖐️ najlepiej korzystać z kilku źródeł i samemu wyciągać wnioski

Gość progerria
Fakty i mity oraz Nie - to super gazety

Gość lllllllllodzia
gośc niedzielny

Gość druga kawa
ale ja nie jestem ani na tyle inteligentna, ani obeznana żeby sama sobie dochodzić do prawdy, nie mam też tyle czasu :D. Moja błyskotliwość wystarcza mi tylko na tyle żeby stwierdzić, że to co czytam to g. prawda i naciąganie, ale chciałabym żeby ktoś mi informacje bliskie prawdy podał gdzieś na tacy ;)

" 11:12 [zgłoś do usunięcia] przecież GWno wyborcze to chyba najbardziej stronnicza gazeta w Polsce manipulacjom nie ma końca najlepiej korzystać z kilku źródeł i samemu wyciągać wnioski " x najbardziej stronnicza gazeta to "gazeta polska " i 'gazeta polska codziennie"🖐️ x z drugą częscią wypowiedzi sie w pelni zgadzam. ja tak robie, czytam i gazete polska i gazete wyborcza i nasz dziennik i dziennik...