Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze infaltylny temat, ale

Jego byla ciagle komentuje mu na facebooku-wkurza mnie to.

Polecane posty

Byla wieloletnia, wobec ktorej mial powazne plany na przyszlosc, rozstali sie 3 lata temu, ja jestem z nim od 1.5 roku. Pizda co chwile mu cos komentuje,slodzi, no juz nie moge... On 34, ona 45, stara panna i wariatka, ja 26 lat.

Gość proekozielona
facebook to najgorsze gowno w zwiazku, kieds tego nie bylo i ludzie mieli mniej powodów do zadrosci, klotni, zali fucking facebook

Gość lajdislejdisfgfgf
nie możesz z nim pogadać?? po co mu była na fejsbuku ?? niech powstawia wasze wspólne foty :P

Gość yei299
powiedz mu ze ci to przeszkadza a jak nie pomoze to wygarnij jej ze ma sie od niego odczepic,ja bym tak zrobila,krotko i na temat

no wlasnie,po co mu byla w znajomych? w dodatku rozstali sie dosc bolesnie, jej odbilo i zaczela mu i jego rodzinie grozic , ze zabije , ze szatan go dorwie itd, on kochal ale sie bal i trafilo to do sadu, dostala zakaz zblizania sie do niego, ale potem pisala mu listy ze kocha i ze przez niego sie rozstali , jego wina, neipotrzebnie poszedl do sadu, itd a on mial wyrzuty sumienia (ogolnie za dobry jest), w koncu jednak przeszedl nad tym dalej,,,, ona dalej samotna, tak jako mowie 45 lat, nauczycielka, bezdzietna, dziwna,

Gość Jelcz345
Poproś partnera żeby zablokował byłą.

boje sie ze on ja dalej kocha, a teraz jeszcze kuuurwa 3 mce jestesmy na dystans miedzykontynentalny wiec nie wiem co on tam wyprawia:O

nie mamy zadnych wspolnych fot na FB ani widocznego statusu "w zwiazku", ja sama jakos nie daje zadnych zdjec i nie upubliczniam nic,, moze ta jego byla mysli,ze on dalej sam i ze kocha ja

wiem ze to brzmi dziecinnie, ten caly fb i moja zazdrosc, ale wkurwia mnie ta stara pizdaaaaaa on twierdzi,ze mozna sie przyjaznic/znajomic z bylymi, ze on chce wszysktim pomagac itd

Gość proekozielona
cyt. powiedz mu ze ci to przeszkadza a jak nie pomoze to wygarnij jej ze ma sie od niego odczepic,ja bym tak zrobila,krotko i na temat i co to da? ja nie umaialam opanowac zazdrosci i zlosci, facet z ktirym sie umawialm, wrzucal na fajsa foty rozebranych lasek z rozkladowek, blondyn. stara baba a czulam zlosc przez takie bzudry.

Gość proekozielona
tez mi mowil, ze jestesm razem ale nie wrzucal naszych fot, tylko foty innych lasek.

12skizto, jednak przejmuje sie, co z tego ze babsztyl ma 40pare lat? dobrze sie trzyma. on ja kochal.

mi w sumie nie zalezy na wspolnych zdj na fb, nie chce w ogole zadnych moich zdjec tam, ;) tylko,ze po co mu ta pizda w znajomych.

Gość do proekozielona
ile masz lat?

Skoro mają głównie kontakt przez facebook to najlepiej jakby on dodawał zdjęcia z Toba , ciekawe jak będzie to komentowała.. Ty jak dodajesz to porzyczepiaj te znaczniki i podpisuj jakoś "kocham Cie" , " z Moim szczesciem " itp.

Gość proekozielona
no mowie ze juz nie jestem juz az tak mloda mam 30 lat on 38 a co? jestem zalosna?

Gość do proekozielona
ja cie rozumiem

Gość proekozielona
dzieki, dlatego tez uwazam ze facbook to najgoorsze gowno tak sie poklocilismy, ze on mnie zablokowal na fajsie i generalnie juz sie nie spotykamy bo nie moglam opanowac zlowsi, wiem to moja wina ale coz...

Daj sobie spokój, a niech ona sobie pisze, póki on nie reaguje na to jakoś szczególnie to nie masz się czego obawiać, pokaż, że jesteś ponad to i tak jesteś dla niego ważniejsza ;)

Gość proekozielona
Daj sobie spokój, a niech ona sobie pisze, póki on nie reaguje na to jakoś szczególnie to nie masz się czego obawiać, pokaż, że jesteś ponad to i tak jesteś dla niego ważniejsza tez tak probowalam ale poleglam, dzis zaluje ale nie dalam rady sie opanowac.

Gość proekozielona
juz za pozno poklocilismy sie na amen on posluchal mojej rady i juz z inna sie umawia

Gość moze napisz pod jej wpisem
ooooo Twoja nauczycielka nadal cie lubi:) ma swietną pamięc jak na swoj wiek:)

haha dobre :P szkoda Autorko, że tak się stało... no, ale przynajmniej wyciągniesz jakieś wnioski na przyszłość, a może za jakiś czas jeśli nie będzie miał nikogo na poważnie spróbuj się do niego odezwać? tylko poczekaj trochę żeby nie zachowywać się nachalnie ;)

ktos tu myli proeko z autorka !

ee