Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasokr..

Czy któras z was dostaje zasilek okresowy..?

Polecane posty

Gość zasokr..

Mam pyt. wychowuje z narzeczonym 1,5roczne dzicko i obecnie jestem w ciazy.. nie mamy zadnych dochodow prócz rodzinnego. chlopak zarabia na fuchach.. czy moge sie starac o taki zasilek? i na ile moge liczyc..?

Gość zasokr..
i tylko powazne odpowiedzi prosze..

Gość rhgtrhtehhhhh
idź do mops/gops i pytaj. To chyba jest wypłacabe np. przed zimą-na opał, na jakieś inne cele też. Wiesz nie moja sprawa ale gdzie wy macie głowę? bez stałej pracy, bez przyzwoitych dochodów 2 dziecko sobie machnęliście? Zeby chociaz twój chłopak miał pracę stałą, co miesiąc wypłatę,ubezpieczenie itp. a tu jakieś fuchy. nie wiem czy wiesz ale mogą ci dzieci zabrać, drugie zaraz po porodzie nawet. weź potrząśnij chłopakiem i niech pracę normalna znajdzie.

Gość camerun
doniosę, że robi fuchy i nie płaci podatku :classic_cool:🖐️

Gość rhgtrhtehhhhh
Ja w takiej sytuacji (a jest straszna) to wymogłabym wyjazd męża za granicę, tutaj pozytku wielkiego z niego nie ma co najwyżej może ci zrobić 3 dziecko a za granicą mimo że rozłąka to przynajmniej pieniądze zarobi na godne życie dla dzieci.

Gość zasokr..
czasem pracuje w wesołym miasteczku jako naczelny operator karuzeli, a potem dorabia trzepaniem dywanów na osiedlu

Gość zasokr..
przestraszylas mnie..:( nie wieze ze moge dzieci stracic.. chlopak jest zarejestrowany w up ja tez wiec nie moga sie raczej przyczepic do tego ze pracy nie ma.. wszyscy chca tylko na czarno.. ehh.. teraz juz sama nie wiem :(

Gość polokitka
Idź do Mopsu/gopsu na pewno dostaniesz zasiłek okresowy skoro nie macie dochodów.Możesz zapytać też o zasiłek celowy(np. na opał ubrania zimowe, leki) I nie bój się,że zabiorą Ci dzieci to bzdury.Pracownik socjalny przychodzi na wywiad i patrzy jak wyglądają warunki bytowe, czy dziecko jest czyste i zadbane. Sama brałam zasiłki nie raz skoro się należą to trzeba je brać.

Gość camerun
jestem taka glupia

Gość zasokr..
polokitka dziekuje, napewno popytam..