Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez kitu 11

BABKI JAKICH PODKŁADÓW UŻYWACIE?

Polecane posty

Gość bez kitu 11

CO MOŻECIE POLECIĆ? DOBRY JEST AFINITONE?SŁYSZAŁAM ŻE TE Z ASTOR ŚMIERDZA I SĄ DO KITU

Gość dajana Spencer 17
Rimmel Wake mu up

Gość magduśkaaa
ja uzywam pharmaceris -delikatnty fluid mocno kryjacy z apteki nie tworzy maski nie uczula nie zapycha-nie ma po nim zaskornikow-jak mailam po revlon colorstay

Gość lumene double wear
granatowe op.

Rimmel - Stay Matte w okresie letnim, w okresie zimowym- Rimmel na zmienne warunki pogodowe 48h

Gość Astor jest super
kto Ci takich głupot naopowiadał? Astor Perfect Stay jest rewelacyjny!! Uzywam od dwóch lat, pieknie kryje, nie ma maski, wrażenie porcelanowej skóry i co najwazniejsze trzyma się cały dzień - w ogóle nie musze poprawiac makijazu!!!

Gość magduśkaaa
ale kazda cera inaczej reaguje na podklad dla mnie astor PS jest beznadziejny po godzinie juz nie mam nic na twarzy

Gość PiepsziWaniliaaaa27
ja uzywam tylko dior estee lauder i te z wyszych polek

Dokładnie...ciężko coś doradzić z zewnątrz, dla każdej dobry będzie inny, zależy od skóry

Gość kalak
ja również używam Pharmaceris - delikatny fluid intensywnie kryjący, kolor: bronze 03 i jestem bardzo zadowolona, można go kupić w aptece, kosztuje troszkę ponad 30 zł

Gość GretaBarbo
tylko EL Double Wear

Gość magduśkaaa
kalak racja intensywnie a nie mocno-moja pomyłka a ksoztuje ok 35zł wystarczy poczytac opinie na wizazu jedna mowi ze podkald super trzyma sie caly dzien super kryje nie zapycha a inna wrecz odwrotnie ze to jej najgorszy podklad trzeba szukac samej probowac ja akurat wyprobowałam kilka i trafiłam na pharmaceris-wlasnie wedle opinie na wizazu i innych forach mial dobre opinie wiec postanowialm sprobowac najpeir poprosilam o probke dla wyprobowania a ptoem kupilam całe opakowanie uzywam koloru 02-idealny jak dla mnie super kryje a prawie jest nie widoczny

Gość manueela
najlepszy podklad jest z kalu psiego tylko pachnie brzydko

Gość diorskin forever
do tego puder mineralny i twarz wygląda cudownie.

Gość gdahgda
ja lubie affinitone mineral i rimmela mineralny z napisem ze trzyma sie 25 godzin (taaaa.....) ale ladnie kryje ;)

Gość B.,.,
Ja przez wiele lat uzywalam różnych podkładów, od tych tańszych do tych drogich, ale żaden z tych fluidów nie odpowiadał mi aż tak jak ten którego używam teraz, kupiłam przypadkowo i za wiele się po nim nie spodziewałam, bo cena jest bardzo niska, nawet nie wiem jakim cudem go kupiłam, ale faktycznie był to cud, bo teraz nie zaminiałabym go na żaden inny, a mowa o podkładzie ingrid http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=35670, płacę za niego około 7, 8 zł Niektóre dziewczyny porównują go do revlon colarstay. Polecam z czystym sumieniem.

Gość attina
a gdzie kupujecie revlon colorstay?

Gość usmiechnieta sie tu peta
shiseido PURENESS podklad w pudrze. rewelacyjny dla tlustej cery, szczegolnie przy wilgotnym klimacie :)

Gość B.,.,
_onka- Ja mam cerę miszaną i zawsze szukałam podkładów matujacych, ten taki nie jest i faktycznie twarz po nim nie jest matowa, ale to świcienie które po nim wyśtępuje kompletnie mi nie przeszkadza, bo wydaje mi się że on bardzoej roświetla przez co twarz nabiera blasku i świezości. Oczywiście faktem też jest to, że nie dla każdej z nas dobre jet to samo i najlepiej testować na sobie, ale jeśli mogę komuś zasugerować to polecam do sparwdzenia ten podkład, a nóż ...:)

Gość no coś Ty nie cuduj
To bez sensu, zdania zawsze będą podzielone, najlepiej przetestować kilka wybranych na sobie, na wizażu masz najwięcej opinii. Ja mam cerę tłustą typowo niestety. I jedyny podkład który zostaje mi na twarzy to Revlon Colorstay. Reszty nie mam już prawie w ogóle od połowy dnia, nie mówiąc już o superpołysku :/