Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁY PASKUDNY ZDRAJCA

którego wybrać????????????????????????????????????????

Polecane posty

1- faceta z którym jestem od 7lat, narzeczony od 3, razem mieszkamy, kłócimy się czasem ale częściej to po prostu ze sobą nie rozmawiamy. Jest dobrym człowiekiem, potrafi się postarać, ale nie docenia mnie, nie rozumie, nie umie rozmawiać. Związek zaczął się od tego że chciał mnie przelecieć, a potem jakoś tak wyszło że się zakochał... Prawie nie pociąga mnie już fizycznie. Kocham go. 2- mój przyjaciel, znamy się od kilku lat, inteligentny i kulturalny człowiek. potrafi rozmawiać o wszystkim i o niczym, rozumie mnie, wnika w przyczyny moich zachować, stara się zrozumieć. Nie znam go od "codziennej" strony bo nie mieszkam z nim, jest dla mnie taki "nowy", "świeży" ... Pociąga mnie i to bardzo. Muszę dawać z siebie wszystko żeby nie ulec. Świetnie spędza nam się razme czas. Docenia mnie, może nawet przecenia, idealizuje. Kocham go... i co?????????????????????????? który??????????????????????????????????

Gość jurasek
który ma większego kutasa?

pytam poważnie. kafeteria to jest dla mnie ostateczność, ale liczę na jakieś obiektywne oceny....