Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenon xxlp

Mam 20 tys i chce kupic jakiś fajny samochód co polecacie

Polecane posty

Gość GretaBarbo
Ford. Zależy jak dużego auta szukasz. Focus, albo Mondek. I za te peiniądze będziesz mieć relatywnie młode o dobre auto

Gość aszzny
najlepsza toyota razor 2.0 170 ps

Gość xenon xxlp
raczej duży ale w sedanie, nie chce kombi. w sumie sama nie wiem jaki poprostu fajny

aa no a moje absolutne typy to eclipse mialam 2 generacje po face liftingu. Za 20 tys kupisz igiełke. Celici nie miałam, zamierzam kupić. W gaziorze się opłaca, zazwyczaj chodzą zadbane. No i z bardziej "rodzinnych" to mam forda mk3 mondeo pali malutko ideał :) do 20 tys to 2006 r złapiesz

Gość asdfasfass
Nie kupuj eclipse, wszystkie są zajechane przez wiejskich szczyli.

Gość Amaranda
Może Ford Focus? Bardzo przyjemne autko w prowadzeniu- sprawdź w eurocar- z tego co wiem ( kupowałam tam właśnie focusa 4 miesiące temu) to mają bardzo ciekawą ofertę- i jest w czym wybierać. Zamieszczam link- bo nie sprawdzić ich oferty to prawdziwy grzech! Salon mieści się w Gdyni :) http://www.eurocar.pl/samochody_nowe/samochody_osobowe_katalog/focus

Gość gość
tez jedze focusem i uwazam, ze to całkiem niezle auto. a co mysliscie o przyciemnieniu szyb w takim samochozie?

Gość gość
spokojnie możesz przyciemnić. Ja mam przyciemniane szyby i bardzo mi się ten efekt podoba. Jeśli chodzi o folię na autoszyby to duży wybór znajdziesz w tym warsztacie http://jkszyby.pl/.