Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...co to za zycie

Wkurwia mnie to że nikomu się nie podobam.

Polecane posty

Gość ...co to za zycie

Mam kilka kg nadwagi ale nawet jesli schudne to i tak sytuacja sie nie zmieni. Mam kilka wad ale tez jakies zalety, pozatym bardzo dbam o siebie. Chciałabym mieć kogoś no ale niestety :/ Jestem tym coraz bardziej załamana..

Gość dwqdqwdwedewdw
schudnij ...

Gość ...co to za zycie
Przestan, mam raptem z 5kg nadwagi, a jak bylam chudsza to bylo tak samo. Nie ma sensu chudnąć...

Gość ...co to za zycie
Faceci maja latwiej i mowie to szczerze, bo sama sie przyłapałam na tym że nawet facet nie byl przystojny a podobal mi sie bo mial to cos w sobie. A dziewczyna musi sie dobrze prezentowac,najlepiej zeby wszyscy wokol jemu zazdroscili. Nie jest latwo.

Gość dwqdqwdwedewdw
no najlepiej powiedziec ,ze nie ma sensu i narzekac na swoj los ,ze nie ma sie powodzenia...

Gość ...co to za zycie
Napisałam kilka razy ze nawet jak bylam chudsza to bylo tak samo. Nie waga tu jest powodem , sama nie wiem.

Gość dwqdqwdwedewdw
to nie wiem zmien w sobie cos innego . szczeóły w wygladzie nawet maja duze znaczenie takie jak kolor włosów . Wiem po sobie ,że jak zmieniłam pare rzeczy typu fryzure , styl ubierania , kosmetyki co bardziej do mnie pasuja jest o niebo lepiej

Gość wash and go
tym razem, ale kobiety pod ty wzgledem maja gorzej, bo wy zwracacie uwage na wyglad, a twoja dziewczyna, jak sadze, na wyglad nie poleciala, kobiety maja przekichane

Gość ...co to za zycie
Nie bede wstawiac fot. Mi osobiscie wydaje sie ze mam troszke szersze ramiona niz inne dziewczyny ,mama mi kiedys mowila ze dobra bylabym na siatkarke z budowy (?).Pozatym mam talie, cycki... Tylko ze jak stanik zdejmę to od gwaltownych skokow wagi sa obwisle:( zyc sie nie chce:(

Gość skadi
do jasnej anieli, chyba istnieja tez malo atrakcyjni faceci, ktorzy szukaja partnerki. moze po prostu trzeba przyhamowac z oczekiwaniami to i pseudokrolewicz sie znajdzie.

Gość wash and go
nawet ci brzydcy maja dzis wymagania z kosmosu co do kobiet

Gość ...co to za zycie
Mnie nawet ci przecietni nie chca.Powiedziałabym,ze oni wrecz maja wymagania mimo ze sami nic nie oferują

Gość wash and go
jestem normalna, ale to nie ma nic do rzeczy, facet jest prosty i nie bawi sie w niuanse typu "jest brzydka, ale ma w sobie cos", raczej skresla taka brzydka juz na samym poczatku

Gość ...co to za zycie
nawet jesli jest ladna to sie odwroci? bez sensu. jaka jestem tzn z charakteru? mozna powiedziec ze coraz bardziej trace pewnosc siebie ale staram sie grac

Gość jolahh
Nie da się grać pewnej siebie. Nie da sie udawać kogoś innego, bo efekt jest komiczny. Trzeba być sobą. Coś w Tobie jest co wpływa na to, że ludzie Cie omijają. I nie o 5 kg więcej tu chodzi. ani o np. brzydka fryzurę.

Gość olejek zapachowy
Spoko autorko, pociesze Cie. Ja jestem bardzo szczupła i też nikomu się nie podobam. Nie musisz być chudziutka - wystarczy w miare ladna twarz (ktorej bozia mi poskąpila skoro nigdy nikogo nie mialam)

Gość zew ryczacej gesi
zapisani sobie . pl też tam jestem

Gość kolezka11
A wspaniale sie czujesz myrevin samotnie??

Gość olejek zapachowy
10 lat a 25 to jednak roznica

Wspaniale... to może nie. Jak by człowiekowi nie było wyobraźnia zawsze podsunie jak mogłoby być lepiej, ale myślę, że nie mam prawa narzekać.