Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajhahsajshsk

Czy lubicie zakupy w Biedronce?

Polecane posty

Gość ajhahsajshsk

kto tam dokonuje zakupów?

Gość Zuzanna Amelia & 25
Dlaczego nie ?

Gość teraz juz tylko ludzie
któzy nie umieją liczyć albo mają blisko i nie chce im się ruszyć dupy do bardziej oddalonego sklepu prawie samo tanie badziewie, a produkty markowe w horrendlanych cenach w porównaniu do innych marketów

Gość trzeba wiedzieć co kupowac
bo rzeczywiście niektóre produkty mają o wiele droższe niż np. a Auchan. Jednak lubię kupować tam owoce, warzywa

Gość znam 3-4 biedronki
kiedyś robiłam często zakupy w biedronce ale zaczęło mnie wkurzać to, że ceny w pewnym momencie zaczęły strasznie rosnąć. a właśnie zaletą biedronki były niższe ceny niż gdzie indziej. poza tym męczy mnie to, że nie można płacić kartą. nie zawsze mam tyle gotówki przy sobie.

Gość stonkabiedronka2323
Sama przetworzona żywność!! A później będą raki jak już nie ma z tej biedronki. Chleb za 1,69zł to tylko z mąki rafinowanej!! Strach jeść!!!

Ja pierdolę o co wam wszystkim chodzi z tą biedronką ? że niby kto tam robi zakupy to jest obciachowy i biedny.Sklep jak sklep, ceny mają właśnie zajebiste w porównaniu do innych sklepów, można kupić sporo taniej dużo spożywczych produktów, sam tam robię zakupy bo się opłaca i wcale nie czuję się jak bym był jakimś debilem.

ja robię bo mam 3 biedronki obok i to by było na tyle :D no jeszcze kauflanda gdzies tam mam :D ale kupuje tam raczej takie rzeczy jak mleko , kefir,serki nie kupuje mięsa owoców i td bo mam rynek pod domem :).

Gość fanga
kiwi czy nie mieszkasz na wyzynach ?:D tu jest kaudland mc donalsd biedra i ryneczek :D

a dlaczego nie?! sklep jak każdy inny...zawsze mają świeże owoce i warzywa...no i uwielbiam chleb alpejski -jest bardzo dobry...tak wiem ,że zaraz co druga osoba napisze ,że to sklep dla biedoty ,ale to nic...tu piszą negatywy a jutro od rana latają po sklepie:)

Gość Lubiłam Biedronkę
Lubiłam Biedronkę, ale teraz niestety jest za droga,wolę kupić w Piotrze i Pawle nie lubię przepłacać. Do Biedronka chodze tylko po chemię . Resztę wolę kupić taniej w PP

Nie ma czegoś takiego jak sklep dla biedoty.Są sklepy które mają taniej i drożej, czy jeśli bogaty będzie kupował w biedronce to będzie biednym ? a czy jeśli biedny będzie kupował w Auchanie to będzie bogatym ?

Ja kupuje tam tylko batony kinder maxing(takie w lodówce z orzechami) oraz owoce :) czasami takie hamburgery w paczce.. Natomiast ja robie zakupy w Myślenicach u Jana bo tam wszystko jest świeże!

Gość MInodues
Sluszalem kiedys takie porownanie: trzeba byc twardym jak zelki z biedronki :) nie kupuje bo po tym wnioskujac maja nie swierzy towar :D

Gość 231231232
Oj, lubię, bo b. szybko idzie kolejka - nie ma mozliwosci kupowania kartą, poza tym wymier tego sklepu jest optymalny- nie lubię zakupów w molochach bo sa męczące, i ceny chyba nadal najtańsze- jak poszłam ostatnio do Tesco czy Reala było znacznie drozej

Gość bb,llnm.
Tylko rak się czai w tych produktach!!