Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :::niewidzialna:::

Czy mam szansę poznać przystojnego wybranka?

Polecane posty

Gość Le Soldat
no, w końcu się pozbyłem przeciwnika, to teraz na spokojnie możemy sobie porozmawiać

Gość SzukamDziewczyny
dobra podam 19 prawie 20 a ty jak licencjata robisz masz gdzies napewno 21-23 i napewno nie podobaja ci sie mlodsi faceci xD?

Gość Le Soldat
3 lata się studiuje, liceum kończy się w wieku 19 lat, czyli ma 22 lata lub 23 jeśli chodziła to technikum

Ukrywam się, bo tak chciał los! Po pierwsze totalne niepowodzenia w relacjach z facetami, poczucie bycia przez wszystkich olewaną i lekceważoną. Stąd też mój nick - całe życie czuję się, jakbym była niewidzialna. Kiedy spotykałam się z grupką koleżanek, to one zwracały na siebie uwagę chłopaków w klubach, sklepach czy nawet na ulicy, ja cały czas przebywałam w ich cieniu, czując się jak piąte koło u wozu, bywało że zaczynali rozmawiać z moimi koleżankami nie odezwawszy się do mnie ani słowem (nawet nie powiedzieli zwykłego "cześć", nie spytali o imię itp). Pod byle pretekstem zmywałam się do domu, bo nie mogłam już tego znieść. Z tamtymi koleżankami od dawna nie mam już kontaktu, a nowych nie potrafię sobie znaleźć ;)

Gość SzukamDziewczyny
a jak jeszcze nie miala urodzin a ma w listopadzie albo grudniu :P???

Gość SzukamDziewczyny
też taki kiedyś byłem plssss podaj ten kontakt do siebie ile mam cie prosić???

Gość SzukamDziewczyny
znam twój bół dobra poddaje się tylko bardzo mi szkoda ze nie chcesz ze mna na private pogadac ;/

Gość Le Soldat
nie słuchaj go, on ma dobry bajer, tak Cię zbajeruje, będzie Ci mówił co chcesz usłyszeć, wykorzysta Cię a na końcu zostawi

Gość SzukamDziewczyny
Le So... a co ty chcesz od tej dziewczyny?

Z zasady internetowym znajomościom mówię NIE, nigdy nie miałam konta na żadnym portalu randkowym mimo, że czasami z samotności chce mi się wyć, jednak wolę aż tak nie ryzykować ;)

Gość SzukamDziewczyny
żadnego nie mam bajeru stary mówie prawdę mi sie zdaje ze ty chcesz ja wykorzystac poprzez manipulacje ja pisałem ze chce tylko pogadać w kazdej chwili moze rozloczyc sie lub mnie zablokowac przeciez

Gość SzukamDziewczyny
nie chodzi mi o zadna znajomosc chce tylko pogadac to jak ?? naprawde jestesmy podobni pod zgledem charakteru

Gość SzukamDziewczyny
niewiedzialna prosze cie juz 1 h ile mam cie prosic? całą dobe?? czemu dziewczyny olewaja takich którzy sie starają i sa normalni a lgna do frajerów którzy je wykorzystują??? bo maja ich w dupie brutal ma zalozenie ze nie jestes mu do nieczego potrzebna i wtedy dziewczyna za nim goni jak zgrywa niedostepnego ;d ale ten swiat jest dziwny xd a ja chce tylko z toba pogadac na privacie a ty sie boisz??? czego

Pamiętam, jak będąc raz w klubie z koleżankami zatańczyłam z nieznajomym facetem. Z wyglądu był całkiem do rzeczy, tak jakby w moim typie (oczywiście mogło to być tylko złudzenie spowodowane ciemnością panującą w lokalu). Ubrany był trochę demode, jak z poprzedniej dekady (krótki rękawek założony na długi), ale co tam, ubranie można zmienić, nie czepiam się :P. Po jakimś czasie zaczął przemawiać, jaka to ja jestem seksowna. Miałam sukieneczkę z dekoltem i widać było, żem płaska jak decha. Powiedziałam mu, że nic nie słyszę i udając zmęczenie, czym prędzej się zmyłam. Głupio mi się zrobiło, stwierdziłam że pewnie jest albo pijany i nie wie co mówi, albo ma na COŚ ochotę, wszystko jedno z kim, rozumiecie o co mi chodzi. Strasznie mi było głupio bo czułam, że ten facet nie mówi poważnie. Od tamtej pory ani razu nie poszłam do klubu :P

Gość SzukamDziewczyny
wiekszosc facetow jest taka ze chca tylko wykorzystac laske moji byli koledyz tacy byli a takie dziewczyny sie na to nabieraja masakra ;/ a potem jak maja porzadnego to mu nie ufaja xd

Gość SzukamDziewczyny
widocznie chcial cie wykorzystac dobrze zrobiłaś le cos tam jestes stary odpowiedz mi co od niej chcesz??

Gość SzukamDziewczyny
niewidzialna moge ci opowiedziec moja historie? podajze tego emaila lub cos .... albo przejdz na te forum zrob konto i podaj nick to pogadamy na PRIVACIE .... http://zapytaj.onet.pl/

SzukamDziewczyny, ty pochodzisz może z Podhala albo Górnego Śląska? Bo tak jakby gwarą gadasz :D

Gość Le Soldat
pogadać chciałem, czy ja na nią naciskam aby podała maila lub coś innego, nie, tylko ty, i jeszcze ty mi wmawiasz że ja coś chcę jej zrobić

O, a może tych dwóch internautów to w rzeczywistości jeden? :D

Gość SzukamDziewczyny
Nie wiesz jak bardzo żałuje że nie chcesz ze mna pogadać na privacie ale nie moge nic zrobic to twoja decyzja jestes wolnym człowiekiem szanuje cie. Bardzo szkoda bo czułem że jestesmy podobni pod wzgledem myslenia i chciałem tylko pogadac pozatym możesz mnie zablokowac ... jakby ci sie cos nie spodobała a wiec życze ci powodzenia czesc :( bardzo mi smutno a mialem cicha nadzieje ze dasz sie namówic

Jakąś dziwną zgodność widzę, a zarazem podobny upór w sprawie tak błahej. Lecę na tiwi podziwiać holiłódzkich amantów, miłego wieczoru :P

Gość SzukamDziewczyny
heheh zgadłaś :D masz mnie tak xd nie moge już sie zadawać z kolegami bo polszczyzne trace

Gość SzukamDziewczyny
heheh zgadłaś :D masz mnie tak xd nie moge już sie zadawać z kolegami bo polszczyzne trace

Gość Le Soldat
jacy amanci są w Łodzi?

Hahaha. Miałam na myśli Hollywood rzecz jasna, tylko sobie spolszczyłam dla żartu. Jeśli chodzi o polskich aktorzynów, to myślę, że pozostawiają wiele do życzenia :D

Gość SzukamDziewczyny
szkoda mowie ci bedziesz załowac.... wolisz kolesiow ktorzy cie poprostu wykorzystaja a wartosciowych odrzucasz nie wiem jaki jest ten le cos ale spoko gosc z niego myslalem z poczatku ze chce cie wykorzystac ;d jak zmienisz zdanie napisz na zapytaj do mnie dfsdfds nickhttp://zapytaj.onet.pl/Profile/page,question,1877939,0.html

Gość Le Soldat
ja do Ciebie napiszę, ale nie dzisiaj

Gość Ziutowiec
SzukamDziewczyny idz se poszukaj dziewczyny gdzies indnziej a tracisz na nia czas przeciez ona moze byc stara i sie podawac za mloda