Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :::niewidzialna:::

Czy mam szansę poznać przystojnego wybranka?

Polecane posty

Skąd wiesz, kogo wolę? Przede wszystkim to ja wolę bezpieczniejszy sposób zawierania znajomości ;)

Tiiaa, mam na imię Zofia. Udziergałam wnuczce modny szal w norweskie wzory, a ona w ramach wdzięczności nauczyła mnie korzystać z internetu :D

Gość Ziutowiec
uwazajcie na nia przeciez to moze byc pedzio

Gość Le Soldat
bezpieczniejszy to znaczy jaki? każdy sposób zawierania znajomości niesie ze sobą ryzyko

O tak mam na imię Natan... kwiat mych uczuć już dawno usechł...

Gość SzukamDziewczyny
ale ja chce tylko pogadać z toba nie chce zawierac znajomosci i chce sie podzielic moja historia z toba bo mam podobna wyslij mi na tym zapytaju twoj numer telefonu to zadzwonie i pogadamy chwile mam darmowe minuty to co ona babcia jest? przeciez mowila ze licencjata robi?

Gość SzukamDziewczyny
le solda ja nie jestem gejem a co masz podobne problemy co ja z znalezieniem normalnej dziewczyny ???

Gość SzukamDziewczyny
le cos tam ja nie jestem gejem xddd a co masz podobne problemy z znalezieniem normalnej dziewczyny ?

ok, treść tego wątku nie poszła w takim kierunku, jakbym sobie życzyła, zatem nie pozostaje mi nic innego jak zakończyć tę niczemu nie służącą dyskusję. papatki :P

Gość Dawajtegg
kurwa daj te gg nam

Gość Dawajtegg
porzadne chlopaki chca cie a ty wolisz byc wypuncowana?

Gość Calais
Koleżanka na początku zadała nieodpowiednie pytanie.Mianowicie powino być:jakie szanse ma na znalezienie(...) a nie czy ma sznsę.Tu nie chodzi o tak lub nie ale o prawdopodobieństwo. Przykładowo mogłaby zapytać czy jutro zginie...kto to wie. Ale jakby zapyała czy jest prawdopodobieństwo,że jutro zginie to oczywiście że takie jest. A więc szanse na znalezienie czegokolwiek są jakieśtam.Ale jakie:czy 100% czy 0,001% nie wiadomo. A gdzie można poznać takiego osobnika?Ano tam gdzie francuzi poznawali swoich "Honorable correspondant",czyli szpicli - wszędzie.Wśród handlarzy,kierowców,robotników,dyrektorów itd.Ale jakie są szanse na owe poznanie..to już inna sprawa