Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Petuniaaa5

Mój facet mnie w ogóle nie pociąga !!

Polecane posty

Gość Petuniaaa5

Nie mam ochoty z nim na sex! jak się z nim kocham muszę wyobrażać sobie różne sceny. no i oczywiście robimy to rzadko,bardzo rzadko

Gość taka jedna mala wredna ;)))
zostaw go, zmien na innego, po co jestes z facetem, ktory Cie nie pociaga? :P nie rozumiem w czym problem? powiedz mu, ze to koniec i nie mecz chlopa :P

Gość Petuniaaa5
zależy mi na nim i mam go zostawić tylko dlatego, że nasze życie intymne nie jest udane? a raczej moje życie intymne.. to we mnie tkwi problem i chciałabym go rozwiązać. Może ktoś ma inną radę ?

Gość no i czemu nie ?
rzuc go w cholere!

Gość zejdzmynaziemie
problem tkwi w to tobie, ale de facto problem macie oboje, skoro sex jest rzadki, a on na pewno z tego faktu zadowolony nie jest,wiec twoj problem staje sie waszym i to sie i tak nie uda.

Gość Petuniaaa5
ale nie rozumiem dlaczego mam go rzucić ? to , że nam się w łóżku nie układa to nie znaczy , że nie możemy być szczęśliwi.

Gość Petuniaaa5
no tak. po pewnym czasie stwierdzi , że kocham się zbyt rzadko i jak to facet będzie chciał więcej a poszuka sobie kogoś na boku ;/

Gość zejdzmynaziemie
temat to prowokacja lub autorka ma 17lat :D on jest za pewne bardzo szczesliwy :) a myslisz, ze mozna byc bardziej szczesliwym niz ty jestes teraz?

Gość sanoo222
to wlasnie znaczy ze nie mozecie byc szczęśliwi.. będziecie sie o to kłócić i pociągnie to za soba cały ciąg problemów.

Gość taka jedna mala wredna ;)))
Widac, ze nie traktujesz tego zwiazku powaznie. Bo gdyby Ci rzeczywiscie zalezalo na tym kolesiu, to bys z nim porozmawiala i wspolnie doszlibyscie do konkternego rozwiazania tej sytuacji (terapii, rozstania itd. itp.). Ty jednak wolisz zakladac zalosny watek na kafeterii :P zostaw go w pizduuu ! po co kolesiowi taka kobieta, ktora zamiast rozwiazac problem razem z partnerem, zali sie na cafe????

Gość Petuniaaa5
oczywiście, że z nim o tym rozmawiała. Fakt, że nie powiedziałam o tym , że to on mnie nie pociąga tylko, iż w ogóle nie mam ochoty na sex. on myśli, że to nie problem .. cóż.. czasem warto zapytać się o zdanie kogoś obcego. Gdyby ludzie nie potrzebowali pomocy od innych kafeterii zapewne by też nie było. pomyś!!

Gość Petuniaaa5
Lucy Eyelesbarrow na początku było inaczej. Mogłam to robić z nam non stop. wręcz czasem to on już nie miał siły.. od jakiegoś czasu kompletnie mi przeszło..

Gość Monikaaaaaaaaaa231
mnie mój też nie kręci... kiedyś mnie kręci teraz przykro to stwierdzić ,ale mnie nawet troche brzydzi

Gość Monikaaaaaaaaaa231
jest fajny , lubie z nim rozmawiać itd ,ale co mam poradzic ,ze mnie przestał pociagać jakos

Gość Petuniaaa5
próbawała sobie przypomnieć ale to nic nie daje. może faktycznie powinnam go zostawić i pozwolić żeby był szczęśliwy z inna kobietą. pod każdym względem

Gość Petuniaaa5
wreszcie ktos to ma podobną sytuację. A dlaczego Ty go nie zostawisz? wszyscy mi to sugerują ale przecież ja tak na prawdę tego nie chcę

Gość Vega22
Ja mam odwrót, kumpela strasznie się na mnie podjarała, podnieca się na myśl o mnie, ale tylko to, nic więcej, czyste pożądanie, a ja poczułem do niej coś więcej niż tylko to. Co robić ...

Gość Petuniaaa5
czasem ludzi łączy tylko i wyłącznie sex :) jak widać w Twoim a raczej w Twojej koUMPELI przypaDKU :)

Gość madeluna
może Ci przejdzie? ja też w pewnym momencie nie miałam w ogóle ochoty na seks z mężem a teraz jest całkiem odwrotnie

Gość Vega22
Mówi, pisze mi, że strasznie się jara, aż ma mokro na sama myśl.... a mi z tym dobrze, fajnie, że tak na nią, na kogoś w ogóle działam, ale nie chce jej tak po prostu wykorzystać ... Ja potrafię tylko z odwzajemnionym uczuciem ... :(

Gość Petuniaaa5
Mam nadzieję. Jest taki czas , że ma ochotę ale to zdarza się raz w miesiacu

wiesz wydaje mi się ,że jak teraz tak Cię odrzuca od niego to raczej lepiej nie będzie....a pomyśl sama co jak np.zajdziesz z Nim w ciąże?? oczywiście jest mnóstwo ludzi ,którzy mają dzieci i się rozwodzą...ale czy nie lepiej poczekać na kogoś kto będzie Cię pociągał we wszystkim??:(

ja bym nie mogła być z kimś kto mnie nie pociąga i to na maza, nie rozumiem Twojego postepowania, to po co z nim jestes? to nie chłopak tylko przyjaciel z ktorym czasami sypiasz

Gość a za co ma cię pociągać?
za włosy, za biust czy nosem?

Gość ziico
nie pasujecie do siebie ...z czasem pojdziesz dać upust swoim rządzą cielesnym do innego faceta