Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seriouuusssss

czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość seriouuusssss

naczytam się w internecie o jakiejs chorobie, pozniej mam wszystkie objawy tej choroby. Dopiero gdy pojdę do lekarza i okaże się, że wszystko w porządku to objawy ustają. Już myslałam, że mam krwiaka w mozgu, raka szyjki macicy, krzywą przegrodę nosa, polipy w nosie, kamienie na nerkach. A jak poszłam do lekarza to okazywało się, że wszystko ok. Na dodatek tyle kasy wydaję, bo wszędzie chodzę prywatnie. Co mi jest?

Gość seriouuusssss
no chyba naprawdę się tam wybiorę :D

Gość amio moreee
może nie czytaj tych bzdur ? ja też już powinnam mieć z 40 zawałów ......... ale żyję choc pikawa słaba po prostu nie czytaj o chorobach lepiej posluchaj muzy a tematy o chorobach nie czytaj

Gość Psycholog.
Syndrom studenta medycyny. Poczytaj o tym.

Gość seriouuusssss
jak byłam u laryngologa z tym nosem. To mi powiedział, że jak następnym razem zobaczę cos w nosie to lepiej żebym nie szła prywatnie, bo trochę szkoda kasy. okazało się, że nie mam żadnych polipow, a na następnej wizycie, że mam prostą przegrodę nosa.

Gość seriouuusssss
psycholog, lepiej nie ;D

Gość klo;p;;
jesteś hipochondrykiem

Gość seriouuusssss
kiedys pojawiła mi się taka pokrzywka na nodze, a ja już myslałam, że to wyrzut z guza. Matka mnie wysmiała jal chciałam z tym isc do onkologa, gdyby nie ona to zrobiłabym z siebie tylko idiotkę, bo pokrzywka po dwoch dniach zeszła. Chyba naprawdę jestem hipochondrykiem :/