Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremoowkaa

szybkie tętno

Polecane posty

Gość kremoowkaa

Witam, Od jakiegoś czasu, w niektórych sytuacjach, które powodują lekki stres mam bardzo przyspieszone tętno (serce bije tak jakby miało gardłem miało wyskoczyć). Badałam tarczycę, miałam robione EKG i wszystko jest ok. Lekarka mówi, że to stres. Ok, zawsze byłam nerwowa, ale ja się martwię o to, czy na dłuższą metę nie nabawię się jakiejś choroby. Od tygodnia regularnie piję melisę. Co jeszcze mogę zrobić, żeby moje serce było spokojniejsze? Czy możecie mi podsunąć jakieś strony albo ćwiczenia relaksacyjne. Jakąś ciekawą lekturą na ten temat. Będę wdzięczna.

Gość mam bardzo podobnie
też mam bardzo wysokie tętno a przy tym niskie ciśnienie, ludzie często mają tak przy nerwicy serca ale ja nie wiem czy to mam bo się jeszcze nie badałam

Gość ćiemkaa
Zażywaj magnez ,jego braki powodują szybsze bicie serca Jeżeli podejrzewasz nerwice u siebie wypadało by wziąc jakieś leki i próbowac się pozbyc tego dziadostwa ,a to łatwe nie jest. Polecam badanie echo serca bo mnie przez lata leczyli na nerwice bo miałam takie szybkie tetno ,a jak poszlam prywatnie na ech wyszła mi wada serca i dostałam leki na nią.