Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacops dod

zeby przednie

Polecane posty

Gość jacops dod

mam brzydkie eby przednie. czworek nie mam w ogole. szostka wlasnie mi sie ukruszyla. nfz refunduje leczenie z bolem jak mnie nie boli. w kolejce trzeba czekac kilka miesiecy a ja nie mam kasy na latanie tych dziur:( no i co ja mam zrobic?

Gość PanKolanko
Wypier.dalać stąd :)

Gość jacops dod
dlaczego? to chyba jest forum nie?

Gość PanKolanko
Tak, ale nie dla ciebie. Nikogo nie obchodzą twoje problemy.

Gość dffgdrhth
Poszukaj tam gdzie się nie czeka miesiącami.

Gość jacops dod
wez wyjdz...

Gość jacops dod
to kur*a znajdz mi takie miejsce madralo!

Gość dffgdrhth
z jakiego miasta jestes?

Gość jacops dod
jestem ze wsi. woj lubelskie

Gość dffgdrhth
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "BLUEMED" BLUEMED PORADNIA STOMATOLOGICZNA LUBLIN JAGODOWA 7G 504365859 INDYWIDUALNA SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA - IWONA LANGNER-STASIAK BEŁŻYCE FABRYCZNA 2 81 747-90-51 CENTRUM MEDYCZNE "TEHAND" GABINET STOMATOLOGICZNY LUBLIN PAGANINIEGO 7 081 7430800 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ MED COMP LEX GABINET STOMATOLOGICZNY GIMNAZJUM NR 18 LUBLIN DŁUGOSZA 8 0815330727 GABINET STOMATOLOGICZNY PRZY SZKOLE PODSTAWOWEJ W JABŁONNIE JABŁONNA DRUGA 45 081 561 05 66

Gość dffgdrhth
CENTRUM STOMATOLOGII KOMPLEKSOWEJ ALDENT S.C. M. PARADOWSKA, G.PARADOWSKI GABINET STOMATOLOGICZNY - WILLOWA LUBLIN WILLOWA 1/LOKAL 4 0500087055 6 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SP ZOZ PORADNIA STOMATOLOGICZNA DĘBLIN SZPITALNA 2 081 883-85-22 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "SIGMA" PRZYCHODNIA STOMATOLOGICZNA CHEŁM GEN. ORLICZ DRESZERA 5 (082) 565 60 37 INDYWIDUALNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA - GABINET FILIALNY JANOWIEC OSIEDLE SZKOLNE 5B 0818815350 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ MED COMP LEX GABINET STOMATOLOGICZNY SZKOŁA PODSTAWOWA IM. M. REJA REJOWIEC ZWIERZYŃSKIEGO 8A 82 568 86 12

Gość dffgdrhth
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "AK-DENT" PORADNIA STOMATOLOGICZNA - ZESPÓŁ SZKÓŁ TRANSPORTOWO-KOMUNIKACYJNYCH LUBLIN ZEMBORZYCKA 82 601 36 79 11 MIEJSKI SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W CHEŁMIE GAB. STOM. ZSO NR 6 CHEŁM POWSTAŃCÓW WARSZAWY 10 082 5657137 INDYWIDUALNA PRAKTYKA DENTYSTYCZNA "FILADENT" GABINET STOMATOLOGICZNY WYSOKIE WYSOKIE RYNEK JABŁONOWSKICH 6 084 680 69 52 DENTALL SPÓŁKA CYWILNA GABINET STOMATOLOGICZNY W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 5 KRAŚNIK FABRYCZNY AL. NIEPODLEGŁOŚCI 54 500-020-797 JOLANTA JANDA GABINET STOMATOLOGICZNY SZKOŁA GRABOWIEC WOJSŁAWSKA 1 0601401228 NZOZ "STOMATOLOGIA" S.C. PORADNIA STOMATOLOGICZNA PROMIENNA. TOMASZÓW LUBELSKI PROMIENNA 6 602 501 781 NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "DEN-MED" GABINET STOMATOLOGICZNY W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR NR 3 KRAŚNIK URZĘDOWSKA 435 8251413

Gość dffgdrhth
GABINET STOMATOLOGICZNY KRAŚNIK URZĘDOWSKA 10 081-8252431 INDYWIDUALNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA GABINET STOMATOLOGICZNY LEK. STOM. DANUTA OLESZCZUK BIAŁA PODLASKA PIŁSUDSKIEGO 36 604987223 PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY WIESŁAWA CIĄGLO SABAUDIA 25 084 6642917 I wiele, wiele więcej. :)

Gość jacops dod
dobra to jeszcze poszukaj Łukowa. i od razu napisz gdzie mi wstawia np zabki w ramach nfz abo przyjma mnie bez kolejki od reki na leczenie zabkow w ramach nfz

Gość jacops dod
i nie wiem czy czytalas/les moje wypowiedzi. nie mam pieniedzy na leczenie tych zebow. jesli chcialas/les zablysnac to ci sie nie udalo. ja potrafie sobie znalezc byle jaki zaklad

Gość dffgdrhth
PRYWATNY GABINET STOMATOLOGICZNY SZKLARCZYK-STĘPNIAK ANNA ŁUKÓW DMOCHA 2 512110260 INDYWIDUALNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA ŁUKÓW MIĘDZYRZECKA 60/43 (025) 798 59 95 INDYWIDUALNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA ŁUKÓW DR WŁ. DMOCHA 4A 0257984150 INDYWIDUALNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA ŁUKÓW STAROPIJARSKA 8A 603609393 I tak dalej.... Wszystkie powyższe przychodnie mają podpisane konktrakty z NFZ. Zrobią Ci to co przewiduje vademecum NFZ. A dlaczego mają Cię przyjąć bez kolejki? Może jeszcze do domu powinni przyjechać wtedy kiedy masz czas? Czas oczekiwania na wizytę w powyższych przychodniach w Łukowie wynosi kilkanaście dni. 🖐️

Gość dffgdrhth
Ale ja Ci nie znalazłam byle jakiego zakładu tylko takie, które mają podpisany kontrakt z NFZ tępaku i leniu. 🖐️

Gość jacops dod
to jeszcze zapytaj ich ile trzeba czekac na wizyte u nich bezmozgu! bo chyba ty to o tym pojecia nie masz.

Gość e4rpkl
autorze ja cie dobrze rozumiem.mam ten sam problem, sam mam takie samo uzebienie, kompleksy, i na dodatek do diś się nie ozeniłem tego powodu . smutna prawda,skad brac kase na plomby zarabiajac 2 00o i mając dom na utymaniu?

Gość jacops dod ktos mi rabnal nick
no ktos normalny w koncu napisal... wlasnie. skad brac na to pieniadze to ja nie wiem... zeby leca a kolejki takie same ogromne. mi do szczesci brakuje tylko 2000:(

Gość hddhjshjshd
znam osoby, które lecza zęby tylko na nfz i jakoś jest, to wykonalne. wcale nie ma takich kolejek. zresztą przyjmijmy, że są rzeczywiście straszne kolejki- zapisz się, kiedyś się doczekasz- lepsze, to niż siedzieć w domu, jęczeć i nie mieć w perspyktywie żadnej wizyty ani teraz ani nigdy.

Gość jacops dod ktos mi rabnal nick
mam taki zamiar zapisac sie na nfz. tylko zaleczy mi zeby dentysta. szkoda ze mostkow na nfz nie mozna zrobic

Gość edusia54
Cześć. Moim zdaniem warto odłożyć przez te 2-3 miesiące pieniążki, zamiast czekać w kolejce na NFZ. Ja licówki wstawiałam w AWO-DENT w Puławach i nie zapłaciłam dużo ani nie czekałam długo. Także polecam.

Gość gość
I co, wyleczyłaś te zęby? Niestety, leczenie kosztuje, ale lepiej zrobić to raz a porządnie. Ja chodze do eko medu w chełmie. Leczą tam za pomocą lasera. Szybko, bezboleśnie, a potem jak się o zeby dba, to nawet spokój do końca życia.