Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zły Człowiek.

Jestem złym człowiekiem.

Polecane posty

Gość Zły Człowiek.

Myślę, że jestem złym człowiekiem, intryguję, stwarzam sytuacje, które przyniosą mi korzyść, jestem nieszczera i często obgaduję ludzi, robie ploty, kłamię, wykorzystuję swoją urodę do własnych celów, często perfidnie, nie pomagam ludziom, krytykuję wszystko co robią inni a co ja zrobiłabym inaczej. Myślę, że jestem złym człowiekiem.

Gość ekheM
gdybyś tak myślał to byś tak nie robiła. Uważasz, że to co i jak robisz jest uzasadnione i słuszne i postanowiłaś sie tym pochwalić

Gość Zły Człowiek.
Myślałam, ale chyba musiałabym urodzić się ponownie.

Gość ekheM
...aaaa jesteś kobietą. No to w ogóle nie jesteś człowiekiem więc sie nie troskaj:P

Gość Zły Człowiek.
Tylko ludzie, którzy znają mnie od lat mnie lubią, nie robię dobrego wrażenie na nowo poznanych osobach. Chyba nawet jestem wredna, czepiam się bez powodu, wytykam ludziom ich wady....

Gość Zły Człowiek.
I najgorsze , że wiem, że to jest złe. Ale nie umiem inaczej.

Gość Zły Człowiek.
A czasem, gdy mam przebłyski dobrego serca znajomi, rodzina pytają czy cos mi dolega. Mam 26 lat, jestem mężatką, czuję, że mój mąż też wie, że nie mam dobrego charakteru, ale mam w sobie coś magnetycznego. Chyba nawet potrafię ludźmi manipulować.

Gość ekheM
10 zdrowasiek i naga fota dla proboszcza. Zostałaś rozgrzeszona...Idź i grzesz jak naj...nie grzesz więcej...ekhm:)

Gość Zły Człowiek.
Wiem, co ona czuje. Ale bycie czasem "suką" daje mi poczucie że jestem silną osobowością i mam kontrolę nad innymi.

Gość Zły Człowiek.
Samotnik...pewnie też oceniłabym Cię po prostacku i traktowała z góry...widocznie trafiasz w życiu na złych ludzi.

Gość ekheM
silna osobowość przyciaga do siebie szczerością, charyzmą i konsekwencją a nie kłamstwami, manipulowaniem i obłudą Pojebało Ci sie coś

moim zdaniem to standardowe zachowanie polaka/polki, takie narzekanie i robienie za dupą mamy przekazywane przez otczenie, powielamy te same zachowania które widzimy na co dzień... Wy powielacie :P bo ja taki na szczęscie nie jestem, bo uważam ze to żałosne jednym słowem i świadczy o braku taktu i małej inteligencji społecznej, braku empatii.... ect ;)

Gość Zły Człowiek.
Często ludzie się mnie boją, mają dystans, bo wiedzą, że jestem zdolna do wszystkiego, do zemsty... A z drugiej strony od lat mam wiernych przyjaciół, kochającego męża i rodzinę, która nigdy się ode mnie nie odwróciła. Zastanawiam się czy na to zasługuję.

Gość Zły Człowiek.
Samotnik...bo pewnie jesteś łysy i masz tatuaże.

Gość ekheM
Zapisz sie do AnonimowychSocjopatów i tam wylewaj "żaale"

Gość fatimah
Lepszy Arabski Terrorysta niz polski lysy cham . pozdrawiam Allahu Akbar !!!!!!!!!!!!

Gość Zły Człowiek.
Mam świetną pracę, własny dom, urodę, teoretycznie mam wszystko i zastanawiam się czy to nie przez mój upór dążę do każdego wyznaczonego celu. Skutecznie. Dlatego boję się zmienić, boję się, że stracę wszystko gdy będę przeciętną, niewyrachowaną kobietą.

Gość BodzioMiodzio
Ochujala Panna ! Precz z ARABAMI!

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
Nienawidzę takich osób jak autorka i życzę im jak najgorzej ale tacy ludzie nigdy nie wierzą w to, że życie skopie ich po dupie naiwni ;) Dobrym ludziom nastomiast zawsze pomogę, bo an to zasługują 🖐️

Gość Zły Człowiek.
zzzzzzzzzzzz- nosić w sobie nienawiść do ludzi, których się nie zna też dobrze o Tobie nie świadczy.

Autorka ma urodę, i ogólnie osiąga wszystko co sobie wyznaczy, ja zaś mam urodę, ale... nie wiem... nie taką jaką ludzie by myśleli, że jestem dobrym człowiekiem. Od razu jestem tym złym, a autorka pewnie uznawana jest poprzez urodę jako osoba dobra. Tak mi się wydaję...

Gość Zły Człowiek.
Obłudą nazywacie to, że przyznaję się do tego jaka jestem? To chyba Wam się pojebały pojęcia kochani. Wolicie ludzi, którzy robiś to po cichu....