Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zły Człowiek.

Jestem złym człowiekiem.

Polecane posty

Gość ekheM
a pierdol sie nudziaro

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
Oczywiście, że dobrze o mnie nie świadczy. Ale ja mam nieco inne pojecie moralności... nie życzę złym osobom tego, by się zmieniły lecz tego, by życia stało się dla nich piekłem na ziemi, dobrym ludziom zaś, wolę oddam ostatnią złotówkę

Gość Zły Człowiek.
Moja uroda nie kwalifikuje mnie jako osobę dobrą, nie mam ciepłych oczu ani spojrzenia, nie mam łagodnych rysów ani blond loczków jak aniołek... wręcz przeciwnie jest we mnie jakieś wyrafinowanie...ucodzę za kobietę seksowną, zmysłową, twardą.

Gość Zły Człowiek.
zzzzzzzz więc życzę Ci by kiedyś ktoś Ciebie zaszufladkował po kilkuzdaniowej wypowiedzi. fanka realu-dlaczego jesteś "durna jak pień"?

Gość Zły Człowiek.
Fakt...podszyw.

Gość Zły Człowiek.
Pomimo to nawiązałam kontakty z władzami watykanu w celu uwiedzenia co ważniejszych kardynałów aby na następnym konklawe zostać wybraną na papieża.

Gość Zły Człowiek.
Tak myślałam ,ze ktoś podszyje się pode mnie. Cóż...życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego i mam nadzieję, że nigdy żadne z Was nie spotka mnie na swojej drodze. Bywajcie.

Gość Zły Człowiek.
Kiedy już osiągnę swój cel i pójde do nieba to dam pupy ojcu wszechmogącemu tak dobrze, że zmieni treść10 przykazań i już będę dobra:)

Gość za 12 min
ile masz w sobie empatii? porusza cie widok czlowieka w potrzebie albo cierpiacego zwierzecia?

Gość Zły Człowiek.
Marcin P. bardzo pracowicie spożytkował czas, jaki przyszło mu spędzić w więziennej celi. Zza krat postanowił zaatakować - do gdańskiego sądu trafił właśnie napisany przez niego ręcznie wniosek o odwołanie syndyka Amber Gold. Sprawę ujawniły Fakty TVN.

Gość ekheM
Ja tam bardzożyczyłbym sobie spotkać Cie na swojej drodze:)

Gość za 12 min
ale wiesz, ze mozesz sie zaczernic? :D nawet tutajprobujesz nami manipulowac:classic_cool:

Gość Zły Człowiek.
Bardzo poruszają mnie takie widoki. Czuje wtedy ogromny smutek, że to nie moja robota:(

Gość Zły Człowiek.
Zesrałam się.

Gość Zły Człowiek.
Nie zaczernię się, poza tym już się pożegnałam. I dziwię się, że nikt mnie tu nie przeklina, napisałam wszystko, otwarcie. Nie przyniosło mi to ulgi, nikomu nie pomogło, o dziwo...nie zmieniło to mojego podejścia do życia i samej siebie. Co do empatii....mam ciężki charakter, czasem brakuje mi kręgosłupa moralnego ale serce mam chyba we właściwym miejscu.

Gość Zły Człowiek.
ej spadaj...ja sie pierwszy podszyłem gnojku

Gość Zły Człowiek.
Serce mam w dupie.

Gość Zły Człowiek.
- Ta inicjatywa jest po prostu niepoważna, a ktoś, kto w niej uczestniczy jest niepoważnym człowiekiem - w ten sposób prof. Leszek Balcerowicz ocenił w "Faktach po Faktach" w TVN24 propozycję PiS, by premierem został prof. Piotr Gliński. Według byłego wicepremiera, jest to "czysta deklaracja", a tym samym - "rodzaj publicznego oszustwa".

Gość Zły Człowiek.
jesteś złym podszywem

Gość Zły Człowiek.
Łan tu sri

Gość Zły Człowiek.
Co do tych kardynałów to licze na gangbang z udziałem jakiegoś afrykańskiego ojczulka:) Sie ma przecier:)

Gość ekheM
za 12 min la pierdziu wsjo.

Gość gość
To co napisalas nie znaczy ze jestes zla.to znaczy ze jestes glupia i nie potrafisz osiagnac niczego nie uzywajac d**y:) wiec uzywaj poki mozesz...bo jak mówia raz na wozie raz pod wozem.

Gość gość
Już się wyżaliłeś na kobiety koniotrzepie?

Gość gość
Nienawidzę takich osób jak autorka i życzę im jak najgorzej ale tacy ludzie nigdy nie wierzą w to, że życie skopie ich po d***e naiwni oczko.gif Dobrym ludziom nastomiast zawsze pomogę, bo an to zasługują lapka.gif Uwierz mi, że tacy plotkarze (śmieci bezkarne) mieszkają tuż nade mną i są szanowani w środowisku lokalnym. Natomiast osoby skrzywdzone przez nich (ofiary oszczerstwa) mają złą opinię NIESŁUSZNĄ. Skoro twierdzisz, że jest jakaś sprawiedliwość na ziemi to znaczy, że nie znasz życia.

Gość gość
Biłbym cię metalowym prętem tak długo aż byś zdechła

Gość gość
Up

Gość gość
a co ma zrobić osoba którą tyle razy przejechała się na innych i dostrzegła bezsensownosc swoich działań we wchodzeniu innym w przysłowiowy tyłek zawsze że szkodą dla siebie? nie uważam się za złego człowieka a w opinii innych też jestem suką gdyż stawiam własny komfort ponad innych, wpierw zawsze skupiam się na sprawach własnych i nie pomagam parologii a i tak zawsze jestem ta zła i ta bez serca?