Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paproćptw

Faceci z tego forum nie są nic warci

Polecane posty

Ortografii chyba? I nie ma takich, co się "nie mogą nauczyć" tylko są tacy, co maja trudności z nauka ortografi/czytania/pisania/matematyki itp. Swistek o stwierdzonej dys-... Nie zwalnia z nauki. Poza tym dla takich ludzi wymyślono programy do sprawdzania ortografii. Lenistwo jest gorsza choroba niż dysortografia.

Gość czepiacie się jak porąbani
znam kogoś który zna wszystkie regułki i pamięta,że biurko piszę sie przez "u" ale i tak napisze "ó" jak to wyjaśnić? Człowiek po magisterce na Politechnice.

Zastanawiające, że akurat spacja ci się nie wcisnęła w tak strategicznym miejscu, a wcześniej i później działała bez problemu. Nawet aż za bardzo, bo przed znakami interpunkcyjnymi nie stawiamy spacji.

Ale prawdziwe dysmózgowie zdarza się szalenie rzadko. Po świstki szorują zwykle lenie, ba, nawet "zmartwieni" rodzice pomagają w zdobyciu odpowiedniego dokumentu i sami na prawo und lewo popiskują o ciężkiej chorobie dziecka. :O Jestem osobą, która pisała "jażembina" i która poświęciła bardzo dużo czasu na to, żeby pisać w miarę poprawnie. Da się? Da.

To nie powinno być forum erotyczne tylko ortograficzne. Ileż energii tu się wydziela przy kwestii "..uj" piszemu przez "h" czy "ch". Ta energia starczyłaby do oświetlania ulic Warszawy.

A nie jest to ważne, Satyrze. Od razy jest fajniej, milej, ładniej kiedy masz do czynienia z eleganckim teksem. Nikt tu przecież nie oczekuje od rozmówcy, ze będzie Miodkiem czy Bralczykiem, nie? Nawet w Mozilli Firefox jest sprawdzanie pisowni, a skądinąd wiem, że to popularna przeglądarka, więc dlaczego nie korzystać z tego udogodnienia, tylko do znudzenia ciskać "kturymi", "wogóle", "poprostu", "napewno" itede, itepe. A tak pzoa tym - cześć 👄

Gość dla Very
Dobrze, że są takie osoby jak Ty na kafeterii.

ognisty lisek podkreśla byki- zgadza się ale przeglądarka w moim szajsfonie marki szajsung już nie, często zastanawiam się czy ma być rz cz ż albo u czy ó, niestety wtórny anal;)fabetyzm wita:)

Może jednak coś jest w tym byciu nazistą. DuckennDonaldennScheie. Przekonuje mnie do tego ta pomarańczka.

Kto? Kto? Ja niby? Ja na dyskotekach podpierałam ściany, bo nie umiałam tańczyć. Tylko z moim chłopcem tańczyłam wolne, to było łatwiejsze, wymagało mniej energii i oglądania programów muzycznych wymagało. Trochę się zaśmiałam na wspomnienie wieczorów spędzanych z koleżankami na nauce układu choreograficznego z "Oops, I did it again" :D A dziewictwo straciłam po ukończeniu liceum.

Dzisiaj w Animal Planet dowiedziałam się, że ludzie uwielbiają w zwierzętach skrajności. Najmniejsze, największe, najniebezpieczniejsze, najładniejsze, najbrzydsze, naj, naj, naj. Ale z jakiegoś powodu faceci nie lubią skrajności u kobiet - daje za bardzo i w ogóle nie daje. :(

O, proszę! Niechcący wywołałam burzę w szklance wody :D na szczęście obrywa się jak zwykle Verze i Dece :D uff!

Dek@ czyżby z tego wynikało, że kobieta to nie zwierzę? Dziwne... Satyrze, nie pod wyrazy obce, a pod swoją elokwencję. Takie poprawianie innych świetnie wpływa na samooceną, a od wysokiej samooceny do orgazmu już niedaleko.