Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulae7858345

Czy możecie mi doradzić coś odnośnie tych bucików? Proszę!!!

Polecane posty

Gość Paulae7858345

Witam! Mam takie pytanie. Pogoda nam się powoli psuje i trzeba będzie powoli wyciągać z szafy kurtkę zimową i buty. Rok temu kupiłam sobie cieplutkie buty, ale wszyscy mi mówili, że wyglądam w nich tragicznie i jak stara baba. Chodzi o to, że nie chcę teraz wydawać pieniędzy na nowe buty, bo wolę sobie kupić coś co mi się bardziej przyda, a wiadomo, że bez sensu kupować nowe buty jak te są ciepłe i prawie jak nowe. Czy mogę chodzić w tych butach normalnie do rurek? Mam bardzo szczupłe i długie nogi, udo (50 cm) i łydki (32 cm), specjalnie zmierzyłam żeby Wam to zobrazować. Nie są chude, ale szczupłe. Chodzi o to, że jak zakładam te buty to łydka nie jest dopasowana i tak latam w tych butach. Czy bardzo śmiesznie to wygląda gdy widzicie dziewczyny podobnej budowy w takich butach? Oto zdjęcie moich butów: http://1.bp.blogspot.com/_I3VXLb55NBg/TPApqa4FFYI/AAAAAAAAAOw/PTCxcXnuqeg/s1600/galeria_we_dwoje_1.jpg Proszę o wszelkie rady. Najwyżej kupię nowe buty. Po co robić z siebie karykaturę...

Gość a przestannn
buty emo no coz moze nie sa najbardziej mode w tym sezonie ale mozesz w nich chodzic:)

Buty modne, ale na deszcz, śnieg się nie nadają, bo przemakają szybko, sama takie mam i wiem o tym dobrze.

Gość możesz spokojnie wyprać
Te buty jeszcze bardziej wyszczuplają nogi, moje tez są na mnie luźne w łydce, ale bardzo je lubię, więc noś i się nie przejmuj, dalej bardzo dużo dziewczyn w nich chodzi :)

Gość justyna444
Co się przejmujesz. Buty są świetne. I na pewno lepsze od tych sznurowanych z wywiniętym futerkiem na koturnie czy obcasie, które prawie każda dziewczyna nosi.