Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamta oo

O co mu chodzi

Polecane posty

Poznałam jakiś czas temu faceta na początku kompletnie mi się nie podobał dosłownie mnie obrzydzał to on pierwszy poprosił o numer i sam ciągle proponował spotkania mimo ze kompletnie go olewałam potrafiłam nie odzywać się 2 tygodnie i nawet bym nigdy nie pomyślała o nim jak o chłopaku. Spotykaliśmy się raz na tydzień głownie dla tego że się nudziłam i nie miałam nic lepszego do roboty. Ciągle pisał pierwszy i nadal proponował spotkania mimo mego olewania,z czasem jakoś się do niego przekonałam i bardzo powoli zaczęłam patrzeć na niego przychylniejszym okiem a z czasem zaczą mi się nawet podobać. Spotykaliśmy się dalej raz w tygodniu(bo oboje pracujemy) ale z mojej strony było już coś więcej,ale dziwiło mnie to że nie próbował mnie nawet pocałować chociaż wiem że mu się podobam ,przedstawił mnie nawet swojej rodzinie. Dodam że nigdy nie pisałam do niego pierwsza i nie raz się pytał czemu się nie odzywam. Problem w tym że teraz zaczą rzadziej do mnie pisać i mimo iż mieliśmy się spotkać nie wspomniał nic o spotkaniu teraz nie wiem co mam o tym myśleć i czemu coraz mniej się odzywa pierwszy. Boje się że może ma inną a sama nie chce się narzucać i proponować spotkań bo nie wiem co on czuje. Błagam dziewczyny i chłopaki pomóżcie bo zwariuje od ciągłego myślenia czemu się nie odzywa. Aż się dziwie sama sobie ponieważ nie jestem już głupiutką małolatą i najlepsze w tym jest to że na początku wogóle mi się nie podobał.

Gość MiiiKasiaaaMii
a potem przyszedl tata i wlozyl mi polowe kinderbueno do odbytu

Gość sfasfasf
ty sie spotykalas dla zabicia czasu on dla zapchaj szpary a teraz sie dziwisz