Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona w arabie

nie wiem czy zrobie dobrze jesli...

Polecane posty

Gość To nie ze złości ale z litości
Wiesz czemu mial dziewczyne Polke? Bo pojechala na wakacje do Egiptu i dala mu dupy.. :( taka prawda. Potem zerwali bo ona wyjechala. Teraz Tobie prawi komplementy a na boku rucha turystki

Gość smutna prawda...
bywając często w Egipcie przekonałem się że jest dużo prawdy w powiedzeniu: "Trudniej zwinąć papier w rolkę niż wydymać Polkę". Zauważyłem że Egipt to Mekka dla polskich pasztetów których żaden Polak by nawet kijem nie ruszył. Często widuję na lotnisku w Kairze polskie pasztety z zamszowymi dzieciakami.

Gość zauroczona w arabie
wiem ze to co piszecie to prawda..ale ciezko mi teraz sie od niego oderwac. ciagle sprawdzam czy mam jakies wiadomosci, czekam na nie z utesknieniem. Tutaj w Polsce mam bardzo duze powodzenie wsrod chłopakow ale zawsze czegos mi u nich brakowalo. Rozmawiajac z nim czuje jakbym byla w jakims pieknym snie z ktorego nie chce sie obudzic. Zauroczylam sie nim...

Gość zauroczona w arabie
mam zamiar wziac sobie tydzien urlopu w pracy i polecien do Hurghady do niego...on juz zamowic mi bilet

Gość zauroczona w arabie
czy mial ktos do czynienie kiedys z jakims arabem? badz wasi znajomi?

Gość ona samaaa
ja tam bym poleciala go poznac, a noz okaze sie fajny i wartosciowy facet,.

Gość ja wiem ze
arabowie nie szanuja kobiet! zamknie cie tam w domu i bedzie cie tylko lał i zdradzal na bokach!

Gość mmLena07
jeśli wyznaje ISLAM, a twierdzi, że nie przeszkadza mu twoja wiara CHRZEŚCIJAŃSKA, to ostatnie co można o nim powiedzieć, to to, że jest uczciwy. Kłamie. Niestety ale nie ma prawa wyznając ISLAM mieć tolerancji do Chrześcijan, co więcej oni mają narzucone, że mogą kłamać w kontaktach z innowiercami, to nie jest grzech, a wręcz przeciwne - jest to wskazane, byleby zbliżyć człowieka do siebie, dopiero potem można pokazać swoją prawdziwą twarz mając już przewagę. Przeczytaj sobie przemówienia ich przedstawicieli duchownych.

Gość zauroczona w arabie
az mnie to wszystko zaczyna przerazać... czytalam kiedys ze mezczyzni wyznajacy ISLAM moga wiazac sie z chrzescijankami, ale ich dzieci beda wychowywane zgodnie z wiara Islamu. To kobiety wyznajace Islam nie moga wiazac sie z chrzescijanami, faceci moga bo pozniej ta kobieta chrzescijanka np rodzi dzieci ktore wychowuje islam. tak ponoc szerzy sie ich wiara...

Gość mmLena07
"czytalam kiedys ze mezczyzni wyznajacy ISLAM moga wiazac sie z chrzescijankami, ale ich dzieci beda wychowywane zgodnie z wiara Islamu." - nie jest możliwe, żeby kobieta miała możliwość wyznawać wiarę Chrześcijańską w takim związku, skoro dzieci miałyby się chować w islamie. To nielogiczne, Trzeba kobiecie zakazać wiary, żeby na dzieci nie miało to wpływu, nie będzie mogła mieć krzyża, ani nic takiego, nie będzie mogła chodzić do kościoła, ani przyjmować sakramentów, na pewno nie będzie mogła mieć Pisma Świętego w domu. Wszystko związane z wiarą będzie musiała się wyrzec do końca życia. Nie da się od tak oddzielić wiary matki i dzieci, żeby każde mogło inną religię swobodnie wyznawać. Sama pomyśl.

Gość zauroczona w arabie
ale ja go kocham! :( wiem ze to glupie ale ciagle o nim myusle, musze go miec

Gość zauroczona w arabie
on pisze ze dla mnie zrobi wszystko, ze bedziemy mieszka w egipcie w miescie jakim tylko sobie zażycze bo jemu zalezy tylko na tym by byc przy mnie.

Gość Dasty
I Ty wierzysz w te brednie? Mając 20 lat? Masz rozum między nogami?

Gość Ahmed_Bin_Ahmen_Bin_Kaczor
:D :D :D glooopia piSSda ;

Gość gadka gadka gadka
tepa strzalo wiesz co to jest B E Z N E S S ???????????????????????????? jak nie to sie dowiedz tepoto jedna.

Gość zauroczona w arabie
to co ja mam teraz zrobic?? jak nei potrafie przestac o nim myslec.. mysle ze polece tam na tydzien lub dwa i sie przekonam mneij wiecej jaki jest. On twierdzi ze jak go poznam tym bardziej bede wiedziala ze to on jest moim jedynym i ze to na niego czekalam cale zycie...dzis poszedl na wesele swojego brata i tak mi smutno bo nie piszemy juz kilka godzin a ja juz tesknie za nim... zawsze mialam trudnosci z zakochaniem sie, robilam nadzieje facetom ale nic z tego nie wychodzilo a tutaj w nim tak latwo bez pamieci sie zakochalam.

Gość mmLena07
pisać to można wszystko, byleby osiągnąć cel. Każda inteligentna kobieta wie, że nie słowa się liczą, tylko czyny. Jeśli mu zależy, to niech zamieszka na początek w Polsce. Przy wielkiej miłości, jeśli byłaby prawdziwa to naprawdę by tak zrobił. Przyjechałby, wynajął coś i zabiegał o Ciebie. Słowa to tylko słowa, nic więcej.

Gość mmLena07
na szczęście myślę, że to prowokacja, nie wierzę, że są tak głupie kobiety

Gość Vink
Autorko, tu nawet nie chodzi o to, czy Arab czy nie Arab. On moze by Anglikiem, Holendrem, czy innym Amerykaninem, a Ty chcesz leciec do obcego faceta, ktorego praktycznie nie znasz, tysiace kilometrow od domu. JEsli jemu tak bardzo na Tobie zalezy, moze zaproponuj mu, zeby przylecial do Polski, gdzie bedziesz miala bezpieczniejszy grunt pod nogami. Jestes jeszcze bardzo mlodziutka, naiwna, polecisz do obcego kraj, gdzie bedziesz sama jak palec, bez rodziny. A jak cos sie stanie? To do kogo zwrocisz sie z prosba o pomoc? Tak jak mowie, jesli On twierdzi, ze tak bardzo mu zalezy nie powinien stanowic dla Niego problemu przylot do Polski. Bedziesz miala mozliwosc lepiej Go poznoc, zobaczyc co to za czlowiek. Uwierz mi, ale przez internet mezczyzni moga rozne bajki pisac. Moze sie okazac, ze to nie jest czlowiek, za ktorego sie podaje.

Gość zauroczona w arabie
rozmawiamy przez skypa to widzialam go , jak wyglada, pokazywal mi jakie piekne widoki ma za oknem.. a co do tego jego przylotu do polski to nie wyszloby to, bo mieszkam z rodzina jeszcze i mama by nie pozwolila na to... a tak powiem jej ze wylatuje z kolezankami na wakacje do egiptu i polece i nie dowie sie ze to do niego.

Gość Dasty
Zwróci się o pomoc do ambasady RP w Kairze. Już tam czekają...

Gość gadka gadka gadka
dajcie se spokoj z debilka

Gość zauroczona w arabie
on mieszka w Hurghadzie a dom rodzinny ma w Kairze, chce mnie tam tez zabrac zebym poznala jego rodzicow

Gość Dasty
Szkoda czasu. Ona nie zrozumie. Musi dostać od życia potężnego kopa w ten 20 - letni zadek. Może wtedy coś zatrybi. Ale i tak nie ma pewności...

Gość Vink
Autorko, a co to Polska jest krajem trzeciego swiata, ze hoteli nie ma? Albo hosteli?

Gość zauroczona w arabie
przeciez chcialam uslyszec jakies rady, jakies przezycia wasze z arabami...dlatego tu napisalam. Myslalam ze nei wrzucicie tych ludzi razem do jednego worka

Gość zauroczona w arabie
mowilam mu zeby on przylecial, ale on nalega zebym ja go odwiedzila, ze zamowi mi bilety, ze sie mna zaopiekuje...wiem ze moze mnie porwac i boje sie tego, a z drugiej strony pragne go poznac

Gość zauroczona w arabie
mowi ze mnie nie skrzywdzi...napomnialam cos o seksie czy o to mu chodzi, a on napisal ze nigdy w zyciu, ze o tym nie mysli i ze na to przyjdzie czas np po slubie

Gość nie wierze ze mozna byc tak
glupią laską?! Kobieto SZANUJ się! do cholery,,,potem bedzie placz i zgrzytanie zebow. Zastanow sie....powiesz ze jedziesz na wakacje w domu, a jak cos Ci sie tam stanie, nikt tak naprawde nie bedzie wiedzial gdzie jestes i co sie z toba dzieje. Obcy kraj, nieznany facet...Skype to nie wszystko!!! Skoro taki bogaty to niech przyjedzie on, zamieszka w hotelu i gdzie jest problem?

Gość mmLena07
może i powinnaś jechać,bo widzę, że i tak nic do Ciebie nie dociera, póki się nie przekonasz na własnej skórze, to nie zrozumiesz. Można gadać godzinami, a Ty i tak utwierdzasz się w swojej głupocie, więc jedź, przeżyj tą swoją egzotyczną przygodę... dostaniesz nauczkę na resztę życia, może dobrze Ci to zrobi. Niektórzy są za głupi, żeby inaczej się nauczyć.