Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość procent-rycerza

jako osoba z ulicy mam pytanie do kobiet i facetów, dziennikarze z forum spadać

Polecane posty

Gość procent-rycerza

na bambus liście pompować, mam ptanie do normalnej Kowalskiej i normalnego Kowalskiego , wyobrażmy sobie sytuację, normalna Kowalska w wieku 25 lat otrzymała w spadku spory dom po dziadkach, gdzie należy generalny remont wykonać aby w tym domu zamieszkać, normalny Kowalski otrzymał w wieku 25 lat w spadku spory dom po dziadkach, gdzie należy generalny remont wykonać aby w tym domu zamieszkać, jak sądzicie, kto jest bardziej zaradny życiowo i z remontem domu sobie bezstresowo poradzi , kobieta czy facet ? odmienne płcie ale podobni charakterem i chcą oraz lubią działać , oboje mają spoko do wydania w worku 50 tys. PLN więc które z nich, Karina czy Michał szybciej własny dom doprowadzi do stanu normalnego zamieszkania ? Obstawiam, że facet będzie lepszy w tym maratonie i nauczony zrobić pranie i prasowanie a także potrafi sobie upichcić i wyglądający Extra sam się złapie za kielnię i betoniarkę uruchomi aby zaprawę wykonać a kobieta będzie czekać na fachowca i w oczekiwaniu kupi 10 nowych torebek i 20 par butów , kto będzie szybszy przy odnowieniu domu ?

Gość procent-rycerza
Trudne sprawy....już wkrótce.Zapraszam.:classic_cool:

Gość procent-rycerza
mnie chodzi o to abyście ocenili sytuację, kto w wieku 25 lat jest bardziej zaradny życiowo , kobieta czy jednak facet ?