Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juardełann

ORGAZM TYLKO WE ŚNIE

Polecane posty

Gość juardełann

Witam, mam pewien problem. Jestem z chłopakiem którego kocham, od prawie roku uprawiamy seks niestety nigdy nie doświadczyłam orgazmu podczas klasycznego stosunku (tylko jeden, jedyny raz w życiu podczas minety). Seks sprawia mi przyjemność, ale nie ukrywam że największą przyjemność sprawiają mi pieszczoty. wtedy czuję, że jestem już blisko, ale za bardzo się wtedy spinam i klapa. Z początku się tym nie przejmowałam bo wiedziałam, że muszę dać sobie czas, ale miesiące mijają, a orgazmu jak nie było tak nie ma (poza tym jedynm przypadkiem). Teraz zaczęło mi to trochę przeszkadzać. Często po seksie czuję tak jakby niedosyt. Ochotę na seks mam bardzo często, ale czytałam, że wynika to właśnie z niezaspokojenia. Ostatnio miewam bardzo często sny erotyczne w których śni mi się, że mam orgazm. Podniecenie jest tak silne, że wybudza mnie ze snu. Nie wiem czy to tylko sen czy naprawdę dochodzę. Czy te sny biorą się z napięcia seksualnego? Ponoć orgazmu trzeba się nauczyć, ale skoro już raz go miałam to znaczy że już się go nauczyłam (a to że go nie mam jest powodem jakiś moich ukrytych obaw) czy jestem dopiero w trakcie uczenia się go i mam 'ćwiczyć' dalej? Nie masurbuję się. Czasami coś tam próbuję, ale mój dotyk kompletnie mnie nie podnieca - tak jakbym do podniecenia potrzebowała bliskości. Dodam, że jest to mój pierwszy partner seksualny. mam 21 lat.

Gość nia na nana nana
to się rozepnij i po problemie... Dobranoc:) Ps. Orgazm przez sen jest zajebisty...:)

Gość juardełann
szkoda, dzięki za nie-fatygę :)

Gość juardełann
rozepnij? naprawdę nie ma tu nikogo kto mógłby mi pomóc?

Też tak miałam tzn. podobnie, również sny erotyczne. Potem pojawił się partner seksualny 1,2,3..... z 3 jestem do dziś. Ale orgazmu brak. Jednak sny zniknęły... Seks ogólnie jest przyjemny, partner nie kończy po paru minutach, potrafimy długo się zabawiać. Nauczyłam się sama ze sobą i wtedy orgazm mam na zawołanie :) Dlatego polecam to. Mam czasami takie mega orgazmy, że... jest cudownie.

Gość juardełann
malinka_88 DZIĘKUJĘ ZA KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ! a mogę wiedzieć jak nauczyłaś się tak sama ze sobą? przeżywasz wtedy orgazmy łechtaczkowe i pochwowe? bez spiny pomarańczowy królu, nie wymagam rad od niezorientowanych

po prostu wkładam paluszek tam pocieram po łechtaczce aż robi się mokra potem coraz bardziej bardziej jest przyjemnie coraz przyjemniej jęczę, krzyczę i w końcu przychodzi niesamowite spełnienie

Gość juardełann
ah, z opisu to takie proste, a w rzeczywistości jest inaczej :( ale mimo wszystko dziękuję Ci kochana

Gość juardełann
może i na mnie przyjdzie czas, dzięki za wsparcie.

Gość fedeerftr
malinka_88 masz nasrane we łbie