Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba23131

pierscionek

Polecane posty

Gość TakaONA89
Mi się podoba.

Gość co za konus!
Mnie się nie podoba. Wolałabym za tę cenę klasyk - np. mniej znanej firmy. Ten typ pierścionka miałam - zniszczył mi połowę ciuchów, haczył rajstopy, bluzki, swetry.

Gość vbm
brzydki taki jak dla starej baby

Gość JESTEM NA NIEEEEEEEEEE
mi sie raczej nie podoba, pasuje chyba starszej kobiecie. druga rzecz, jest taka ze te brylanty nie błyszczą się ładnie. jest ich dużo, ale łącznie mają małą masę i cena jest niska jak na tyle brylantów. wiec są one gorszej jakości. widzialam podobne pierscionki yesa i brylanty byly matowe, ja bym wybrala jeden klasyczny brylant bo ladniej sie blyszczy i jest bardziej gustowny

Gość SamaJa2
Mnie się nie podoba. Nie lubię żółtego złota i za dużo kamieni.

Wypas!!! Jest piekny sama bym chciala taki dostac podczas zareczyn. A ty jadzka wsadz se te popirdulke heheh paskudTwo

Gość TakaOna89
Teraz są modne pierścionki retro, sama taki mam i wszyscy się nim zachwycają.

Gość upser
Mam podobny i pięknie prezentuje się na palcu :)

Bardzo ładny :) Jeśli boisz się, że nie trafisz z wyborem to podpytaj siostry lub koleżanki, może im Twoja luba zdradzała o jakim pierścionku marzy. Ja kiedyś rozmawiałam z narzeczonym na temat pierścionka i mówiłam, że lubię białe złoto i chciałabym niebieskie oczko. W dniu zaręczyn dostałam pierścionek spełniający moje marzenia - z białego złota z szafirem i 46 diamentami. Uwielbiam się mu przyglądać, gdy lśni na moim palcu ;)

Gość zosiasamosia2222
bardzo ladny

Gość TakaONA89
Ja mam bardzo podobny do pierścionka Kate Middleton i to zupełnie przypadkiem. Tylko są zamienione kolory, oczko mam przezroczyste a kamyczki wokół mam granatowe no i oczywiście różni się ceną i kamyczkami hehe :) Ale wielkość i kształt jest ten sam.

Gość qwvcdhvchd
niestety ale nawet 50 takich mikroskopijnych brylancików nie będzie wyglądać równie dobrze jak jeden porządnej wielkości brylant. mi się takie "składaki" z okruchów nie podobają- wolałabym dostać szfir[lub szmaragd czy rubin, mimo że to mniej konwenconalne], gdyby faceta nie stac było na ładny brylant. ale wszystko zależy od gustu twojej dziewczyny- może jej się spodoba

Gość Kuba23131
Dzieki wielkie za pomoc. Zarowno za pozytywne jak i za negatywne komentarze. Zdecydowalem sie go kupic (juz go zamowilem). Pozdro :-)

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEE
źle zrobiłeś, brylanty gorszej jakości :-(