Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczycaa

Poznalam Pana Wage:) Jaki jest?

Polecane posty

Gość byczycaa

Wg mnie bardzo dowcipny, odwazny, towarzyski. Mimo braku urody robi wrazenie, ma to Coś

Gość byczycaa
kurwa chcialam podkreslic...wage. Nie wiem, moze i sa takie nazwiska

chyba nie chodzi Ci o horoskop:D oglądasz arkana magii, pewnie już tam dzwoniłaś:-p

Gość Ant......
Ja związałam się z facetem spod tego znaku. Jaki jest? Niekiedy porywczy i wybuchowy-ma pewne cechy choleryka, ale jest to łatwe do opanowania.Poza tym wrażliwy, opiekuńczy w stosunku do bliskich,troskliwy, niekiedy nie umie odmówic więc bywa wykorzystywany. Hojny, wierny,stały w uczuciach.Potrafi byc agresywny i skory do bójek.

Gość Ant......
H O J N Y !!!! nie hujny ;-)

Gość byczycaa
A w zyciu:) Znam ten program, ogladam czasami jak mam kiepski nastroj i smieje sie z tych naiwniakow. Ale wierze w horoskopy...te opisowe, doskonale potrafia scharakteryzowac czlowieka. Tutaj myslalam, ze moze ktos sie wypowie, kobieta ktora jest w zwiazku z panem waga, pan waga uzewnetrzni sie troche, chcialam poznac wiecej szczegolow dot. ich osobowosci. Jest szansa?

Gość Klementynka............
,,Ant...... Ja związałam się z facetem spod tego znaku. Jaki jest? Niekiedy porywczy i wybuchowy-ma pewne cechy choleryka, ale jest to łatwe do opanowania.Poza tym wrażliwy, opiekuńczy w stosunku do bliskich,troskliwy, niekiedy nie umie odmówic więc bywa wykorzystywany. cH*jny, wierny,stały w uczuciach.Potrafi byc agresywny i skory do bójek." Zgadzam się . Mój też Waga.

to łatwiej podać tu jego imię i nazwisko. może jego była to przeczyta i Ci wszystko opisze

,,Potrafi byc agresywny i skory do bójek" To akurat z wiekiem przechodzi

Gość byczycaa
Ant...... i o to mi chodzi:) Opiekunczy i troskliwy...to zauwazylam, rzeczywiscie taki jest, ale czy mozna u ufac?

Gość Grrrudniowa
whedif wypierdalaj jak nie masz nic ciekawego na pytanie :O po chuj włazisz na topik jak nie znasz odpowiedzi na pytanie samotnico ? oczy ci nie wysiadaja od ciaglego siedzenia przed kompem, wypieprzaj nudziaro z tego topiku jak nie masz nic do powiedzenia :/ Autorko witaj! Pan Waga jest: -towarzyski -taktowny -nie potrafi odmówić -dyplo,atyczny -no i wagi zazwyczaj są ładne, więc na pewno ma jakieś piękno :P Ale Byk do Wagi to chyba nie bardzo

Ufać. Po 17 latach związku myślę, że tak. Dodam: słowny, mało wylewny, dotrzymuje obietnic.

Gość Grrrudniowa
noo, z zaufaniem to różnie... jak wszędzie zresztą

Minusy ( jak dla mnie): cienki w sexie i pedant

proszę proszę :) pomarańczka wierząca w horoskopy:D na mnie szczeka dobrze radzę autorce w sensie krytykuję żeby w głupoty się nie bawiła jak ją ten pan waga pffffffffff przyłapie na wypisywaniu głupot to jeszcze ją zostawi i zacznie szukać pana ryby albo wodnika albo chuj wie co :O

Gość Grrrudniowa
whedif ponawiam prośbę nie właź na temat jak nie znasz odpowiedzi na pytanie Widzisz, nawet nie wiesz jaka jesteś pusta twierdząc, że czas w jakim się człowiek urodził nie ma żadnego znaczenia więc się nie ośmieszaj i nie wpieprzaj komuś do topiku jak nie masz nic do powiedzenia jak ja nie mam nic do powiedzenia w jakimś temacie to się nie udzielam bo po co ja lubię takie horoskopowe tematy lubię porozmawiać a takie jak ty nudzące się puste nudziary muszą wtrącić swoje zjebane 3 grosze byle się głupkowato udzielić

taaaa no oczywiście tylko debile nie wierzą w horoskopy :D kotku nie osłabiaj mnie a ja zawsze piszę gdy tylko mam na to ochotę:) tym bardziej że chciałam pomóc:) i nie obrażam nikogo 👄