Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiedzacy369

Dziewczyna

Polecane posty

Gość Niewiedzacy369

Witam z początkiem września poznałem bardzo urocza dziewczynę . Pisałem z nią praktycznie codziennie , spotkaliśmy się kilka razy i wydawało mi się że ona chce ze mną spędzać czas . Lecz gdy chciałem się z nią potem spotkać powiedziała że narazie nie chce , nie wiedziałem co jest . Napisałem do jej najlepszej przyjaciółki która powiedziała mi że tylko tak mówi , więc dalej mówiłem żebyśmy się umówili . Lecz ona cały czas nie chciała a chciałem jej powiedzieć co do niej czuje . Ona powiedziała żebym napisał sms , wiedziałem że to nie jest temat na telefon lecz napisałem . Że zależy mi na niej , że chce z nią spędzać czas i spytałem co ona do mnie czuje ,napisała że nic do mnie nie czuje ale fajnie że ja jej powiedziałem . I teraz pytanie czy mówiła to naprawdę czy żebym o nią powalczył ? gdy na początku znajomości napisałem dlaczego nie pisze napisała że nie lubi pierwsza pisać , ja napisałem że może nie chce ze mną pisać i ja nie chce się narzucać lecz napisała że chce nawet bardzo chce pisać . Co o tym sądzicie ? Może znacie jakiś sposób czy naprawdę jestem jej obojętny czy kimś ważniejszym . Z góry dzięki :)

Gość gsfbfx
Moim zdaniem typ księżniczki. Trzeba aż przysłowiowo zdychać z miłości do niej żeby okazała uczucia. Traktuj jak księżniczkę i nie naciskaj. Kup jej coś albo zabierz gdzieś, by aż wpadła w ochy i achy.

Gość trykocik
Robi z ciebie durnia. Będziesz jej pieskiem. A potem dostaniesz kopa w tyłek. Rzuć ją w jasną ch...rę.