Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

refforma_...

Czytaliście ostatnio coś fajnego? Co?

Polecane posty

Gość Szpindlerowy mlyn
Hej, co do Cejrowskiego to sie zgadzam jesli chodzi o osobowosc to tez nie bardzo ale ksiazki pisze bardzo fajne, jesli interesuje Cie nurkowanie choc troche to moge polecic ksiazke Mrok- Philip Finch-dla mnie swietna i piekna historia,az zapiera dech w piersiach; a jesli chodzi o klasyke to bardzo mi sie tez podoba Emila Zoli-Germinal i Nana tez lubie Rosyjskich pisarzy,mam wrazenie, ze mamy poobny gust wiec jeszcze raz polecam biale na czarnym-spodoba Ci sie

Gość ja czytam teraz
sciganego simona kernicka, moze byc, bo lubie thrillery, ale troche to naciagane, CHOCIAZ - to chyba wina tlumaczenia, bo ksiazka okazala sie bestsellerem w uk, ale jak sie czyta to czasem taki facepalm ze ola boga. tlumaczenie naprawde do kitu, ale ksiazke mpoge polecic (poznalam pare ciekawych trikow, np. jak obezwladnic napastnika :D )

Mam już "Vixen 03" i "Białe na czarnym". Zaczynam od "romansu" z Cusslerem. Jak nam będzie razem dobrze, to sięgnę po inne polecane przez Pavlo tytuły.;) :classic_cool: Oczywiście czekam na sugestie;)

"Ściganego" nie czytałam i chyba nie przeczytam. Słyszałam mało pochlebne opinie o Kernicku i że to strata czasu...Ale dziękuję:)

Już wiem skąd go znam, to socjolog i nawet sporo pisał o tej socjologii. Wiki mówi, że jego "normalne" książki to fantastyka naukowa. Ja nie wiem, czy chcę to czytać. Napisz proszę o wrażeniach kiedy skończysz.

Gość ja czytalam
"Agencja" Ally O'Brien bardzo fajna pozytywna ksiazka

Gość obiektywnykochanek47
...ostatnio co czytalem fajnego...Umorzenie dludu przez komornika...zajebiste..czytalem kjilka razy az dotarlo do mie ze juz nie musze placic...

Gość fabryka sensacji
N. De Mille "Gra Lwa"

Gość asdfvggm,
"Raz w roku w Skiroławkach" Z. Nienacki

Gość estrella_damm
Francis Clifford, 'Zielone łąki raju'

Gość aaarwena
nudny i przewidywalny to ty jestes reforma i dobrze o tym wiesz zawsze gadasz to co "nalezy" zero wlasnych mysli

Gość re_...
Zgadzam się z Tobą. Jak wiesz ja z zasady zgadzam się z każdym.:)

Gość jesienny wrzos
to się nazywa sztuczna inteligencja,tego jej nie brakuje

Gość wszedobylska
czytalas ktos z was ksiazki simona becketta? warto? bo bylam dzis w ksiegarni i zastanawialam sie.

Gość Robb_stark
Hm, jeśli miałbym polecać jakąś książkę to może spróbuj coś Michała Malawskiego, gość ma dobre pióro. Ja jestem na świeżo po przeczytaniu – Widok z góry (zamawiana z www.goneta.net ). To zbiór opowiadań, a mi akurat bardzo leżą takie krótkie formy, dobrze się je czyta. Dużo emocjonalnych historii, które potrafią wycisnąć łzy. Lubię taką prozę, która działa na emocje.

Gość gość
Ostatnio to czytałam After Anny Todd, bardzo dobra i ciekawa książka, szczególnie powinna się spodobać tym, którzy lubią wątki erotyczne.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
pytanie!!!!!!!!!!! zaplecze - violetta komar!!!!!!

Gość gość
ja należę do moli książkowych czytam dużo, staram się też śledzić nowości. Ostatnio miałam okazję przeczytać książkę Musiałam Umrzeć M. Achmedowej. Powiem wam, że zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Jeśli lubicie literaturę faktu to warto po nią sięgnąć.

Gość gość
K. Michalak "W imię miłości"

Gość gość
A ja lubię klasykę i powieści okresu pozytywizmu.

Gość gość
kryminały Jo Nesbo a szczególnie seria z Harrym Hole

Gość gość
Czytam drugi raz sto lat samotności. Super też miłość w czasach zarazy tego samego autora.

Gość gość
Ja też jeśli jakaś książka mi się podoba mogę ją czytać kilka razy, Miłość w czasach zarazy to też moja ulubiona pozycja oraz Złota Kalifornia i inne powieści Jakesa.