Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam dziewczyny

Cześć! Mam na imię Piotrek, mam 28 lat, jestem prawiczkiem, jestem otyły

Polecane posty

Gość szukam dziewczyny

mam małego ptaszka, jestem niski, brzydki, niewykształcony, mieszkam w niewielkiej kawalerce po rodzicach, zarabiam grosze i moje zainteresowania to gry komputerowe. Szukam dziewczyny, najlepiej młodej i zgrabnej. Znajdzie się jakaś chętna? Jestem z wawy.

Gość szukam dziewczyny
Jak to kurrwa jest, niektórzy rodzą się przystojni, bogaci i skazani na szczęśliwe życie; mają wszystko - przyjaciół, rewelacyjne życie uczuciowe, miłość, zabawę, wszelkie zachcianki materialne natychmiast mogą spełnić a inni mają gówno, wyglądają jak rozkładająca się lama, wychowują się w rodzinach gdzie ojciec pije, bije, poniża człowieka, życia uczuciowego zero, miłości zero, perspektyw zero nosz kurrwa co to za swiat? jakim cudem społeczeństwo nie ulega jeszcze rozpadowi? chore to wszystko bawią mnie jescze idioci myslacy ze bog istnieje :D nawet jak to jest to mściwy i nienawistny skurrwysyn z ktorym lepiej nie miec nic wspolnego :o

Gość <}@@@{>
Ciesz sie, ze masz własne mieszkanie.

Gość szukam dziewczyny
chuuuj mi malej starej kanciapie :o

Ale chyba najbardziej to jesteś niezrównoważony psychicznie. Bo co myślisz, że życie polega na wielkim kutasie i panienkach do zaliczenia.Żałosne to jest.

Gość }@@@{
Taki chuj ze tam mieszkasz idioto. Inny musiałby przez 35 lat odkładać co miesiac 500 zl zeby kawalerkę sobie kupic :o ale ty tylko potrafisz narzekać.

Gość szukam dziewczyny
najwazniejsze w zyciu jest: - miec co zjesc - miec wode - miec mozliwosc snu - miec mozliwosc rozladowania napiecia seksualnego i to koniec, reszta to dodatek, nie mozna w zyciu osiagnac czeogokolwiek jak sie nie zaspokoi pozadnie tych potrzeba tepy frajerze tak samo jak zywienie sie wylacznie chlebem i woda jest bardzo malo przyjemne tak samo jak rozladowanie napiecia seksualnego reka daleko nas nie zaprowadzi bo i w jednym i w drugim przpadku nasz ORGANIZM I NASZA FIZJOLOGIA BEDA NAS UKIERUNKOWYWAŁY DO ZASPOKOJENIA TYCH PODSTAWOCYH POTRZEB nosz kurrwa co za idiota : /

Gość szukam dziewczyny
co ty kurrwo glupia mowisz inni moga nie miec gownianej kawalerki ale moga moc spojrzec na siebie w lustrze, moga zaspokajac wszystkie swoje podstawowe potrzeby na dobrym poziomie, moga miec zycie uczuciowe towarzyskie i sie bawic a nie siedziec w ruderze i napierrdalac poziomy w jakiejs gierce

Gość zycze ci bys nikogo
nie spotkal i byl zawsze sam , nie daletego ze masz malego i jestes otyly ale dlatego ze jestes prostak i cham i dobrze ci tak .

Gość szukam dziewczyny
tepa szmato mylisz skutki z przyczyna jestem cham i prostak bo jestem spaslakiem z malym kutasem czaisz? na to nic nie poradze wiec nie widze powodu zeby byc dobrym czlowiekiem skoro i tak macie mnie za gowno a otyly bylem od malenkosci wiec to genetyczna choroba przez ktora mnialem przeyebane dziecinstwo i okres nastoletni zadna panna na mnie nie spojrzy wiec swoje zyczenia wloz sobie w dupe kurrwo

Gość zycze ci bys nikogo
I poco mnie wyzywasz , zachowujesz sie jak zbuntowany nastolatek . To Ci powiem ze tez jestem otyla ,cale zycie i tez od dziecka i troche Cie rozumiem a nawet bardzo , ale to nie jest jeszcze powod by byc niegrzecznym na forum .To nie jest Twoja wina ze jeste otyly ( bo jesli od dziecka to nie tylko twoja wina ) , bo nie koniecznie sam sie do tego doprowadziles obzarstwem . Ale to te nie jest niczyja wina , wiec zmien nastawienie do swiata i ludzi , nie wyzywaj nikogo przez internet ,bo nie wiesz czy po drugiej stronie nie siedzi ktos niepelnosprawny ,ktory dostal duzo duzo mniej od zycia niz Ty dostales . Naprawde schudnac mozesz jesli bedziesz mial silna motywacje , ja tez wierze ze mi sie to uda ,masz zdrowe rece i nogi ,mozesz zrobic wszystko , a osoba niepelnosprawna nie ma zadnego wplywu na to ze jest niepelnosprawna . A teraz najwazniejsza sparawa , dlaczego szukasz tylko szczuplej dziewczyny , czyzbys mial wstret do grubych ? Wiec nie dziw sie ze te wszystkie szczuple tez chca szczuplego chlopaka ,tak to wlasnie dziala ,wiec nie mniej zalu ...

Gość dsvn,vv
Myślę, że to, że jesteś gruby to Twoja wina, więc nie narzekaj na to, bo masz to na własne życzenie, a gdyby Ci to tak bardzo przeszkadzało to ruszłył byś dupsko sprzed komputera i poszedł pobiegać np. jesteś po prostu leniem z żalem do całego świata. Szczupli i ładni ludzie pracują nad soba, a nie napierdalają gdy i siedzą przed kompem.

Gość dsvn,vv
A poza tym to Ty chcesz mieć dziewczyne do zaspokajania potrzeb seksualnych, a nie do kochania, bliskości i robienia czegokolwiek razem chociażby obiadu, albo pójścia do kina, Ty chcesz prywatne ruchadełko do zabawy a nie człowieka. Poza tym jesteś bardzo wulgarny i brzydko się odzywasz, więc nie sądzę żebyś kiedykolwiek znalazł jakąś kobietę. Ale słyszałam z kolei, że takie osoby jak Ty mają szanse u takich 50, 60 latek, to może z nimi spróbuj.

Gość zycze ci bys nikogo
Z jednym sie tylko nie zgodze : ludzie otyli od dziecka nie sa sami sobie winni . To ludzie szczupli od dziecka , ktorzy tyja w wieku mlodzienczym czy doroslym z obzarstwa ( chipsow ,pizzy ,coli ,slodyczy ) sa sobie bardziej winni .

Gość poszukaj grupy wsparcia
na wzór AA. Dobrze zacząłeś: jestem Piotrek, sfrustrowany, otyły prawiczek, który musi gdzieś wyrzucić z siebie swoje wkurwienie na ten zły świat i zawiść w stosunku do ludzi. GRUPA WSPARCIA NA TO: KOCHAMY CIĘ! A tu na forum możesz co najwyżej kurwą po oczach dostać, ty tępy kretynie.

Gość filifjonka :)
nawet jesli kobieta nie chce miec dzieci to i tak podswiadomie wiaze sie z kims, kto ma odpowiednie geny, aby przekazal je potomstwu. a twojego opisu wynika ze jestes odpadem genetycznym i watpie zebys kiedys znalazl dziewczyne. niski, brzydki, gruby i wulgarny... do tego maly ptaszek! i nawet sie nie ksztalciles, w jakiejs dupnej pracy siedzisz. ja lubie niskich, ale reszta opisu to jakas koopa zmieszana z rzygowinami menela w bramie

Gość dsvn,vv
Ja tez się nie zgadzam z ta otyłością. Ja gruba nie jestem ważę ok 55-56 kg, mam 170 cm, ale powiedzmy sobei szczerze: coli nie widziałam od 2 lat, tak samo frytek, pizzy, chipsów itd. Czy ich nie lubię? Uwielbiam!!! Jak każdy człowiek, ale się pilnuję, żeby potem nie wysiadywac na takim forum i nie pisac,że jestem gruba i co mam zrobić? Co masz robić? Zdrowo się odzywiac i ruszać i nie tydzień, dwa, miesiąc, ale całe życie. Zresztą to tylko żarcie i tak to wysrasz i tyle, a satysfakcja z tego jak sie wygląda jest na cały czas.

Gość dfdsfs
w sumie fajnie masz zazdroszcze. ja nie mam roboty ani mieszkania

Gość ciesz się z tego co masz
masz grubą rękę, lepiej otula małego przy waleniu

Gość Case study
To ja Ci powiem tak - można urodzić się z niczym a zyskać wszystko. Odrobiną mózgu. I samozaparcia. A jak się z piwskiem za 1,50 w ręku na rozwalającej się PRL - narzeka że gołąbki same nie wpadają do gąbki, to się będzie tak siedzieć do u........nej śmierci.

Gość oscnowecbiw
"Z jednym sie tylko nie zgodze : ludzie otyli od dziecka nie sa sami sobie winni . To ludzie szczupli od dziecka , ktorzy tyja w wieku mlodzienczym czy doroslym z obzarstwa ( chipsow ,pizzy ,coli ,slodyczy ) sa sobie bardziej winni ." gowno prawda!!! Winni sa przede wszystkim jego rodzice a potem on sam. Jakie kurwa geny? Jego rodzice byli otyli bo zarli byle co. Gdy on sie urodzil to oni go przekarmiali, ze wyrosl spasiony tlusty noworodek, kiedy on jeszcze nie uzywal rozumu to rodzice odpowiadali za jego diete i utrzymanie w tym wypadku niewlasciwej wagi. Widzieli ze rosnie grubas i nic z tym nie robili. Pozniej gdy podrosl zarl smieci i dalej tyl, dlaczego? Bo rodzice mu przekazali takie nawyki zywieniowe. Teraz koles siedzi na dupie i nawet nie cwiczy, wiec pretensje tylko do siebie i do rodzicow. Nie zwalac na geny! To dobra wymowka dla leniow

Gość szukam dziewczyny
Buahahah co to się tu tyle idiotow zlecialo? filifjonka :) tak kurrwo jestem genetycznym odpadem i nieudacznikeim bo nie mialem zandych szans na normalne szczeliwe zycie rozumiesz? I mnie na dzien dzisiejszy wszystok pierrdoli. Nie bede grzecznym chlopczykiem sluzacym takim jak ty. Kto wie moze kiedys bede mial takie ruchadelko o ktorym wspomniacie ktora bedzie kajdanami skuta i na sam moj widok bedzie plakac :D myslicie ze jakby schudl to co? od razu brat pitt sie ze mnie zrobi? A ryj? a maly kutas? A wiek bo juz mlody nie jestem? Swiat to gowniane miejsce a wszystkich debili wierzacych w sprawiedliwego boga wziac i ukrzyzowac na jego podobnienstwo :D kasa tez by mi nie pomogla Tak ciezko zrozumiec ze przyczyna tego jaki jestem jest to jaki sie urodzilem? Mam sobie uczucia kupwac? milosc? A moze zeby jakas frustratka laske mi robila ze sie z takim monstrum przespi? idzicie do swojego fajengo zycia a ja wroce do swojego gownianego miejmy nadzieje ze tak bedzie do czasu :)

Gość Jacidobrzeradze
Po pierwsze : schudnij ! Po drugie: odejdź od gier komputerowych - wyjdź do ludzi !

Gość gość
skoro "mam małego ptaszka, jestem niski, brzydki, niewykształcony, mieszkam w niewielkiej kawalerce po rodzicach, zarabiam grosze i moje zainteresowania to gry komputerowe. Szukam dziewczyny, najlepiej młodej i zgrabnej. Znajdzie się jakaś chętna? Jestem z wawy. " zostaje ci masturbacja przy p****lach

Gość gość
autorze drogi k***s to nie Problem ale z twoja inteligencja nigdy dziewczyny nie znajdziesz musisz do konca zycia konia walic