Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra rada12345

spaghetti, czy muszę obierać pomidory?

Polecane posty

Gość dobra rada12345

Mam bardzo dużo pomidorków koktajlowych z własnego ogródka i już sporo zaprawiłam ale zostało mi dużo jeszcze i chcę wykorzystać do spaghetti tylko nie chce mi się obierać takich maleńkich pomidorów :( czy jak je zmiksuje w sosie nieobrane to będzie sie nadawało do jedzenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Możesz je potem przetrzeć przez sitko, ale chyba łatwiej najpierw jednak obrać niż bawić się w przecieranie. A zjeść się da, otruć się nie otrujesz ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zmiksujesz blenderem
i nie będzie skórek ps. mniam mniam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość poziom i pion
ja nie obieram nawet duzych pomidorow...przeciez ta skorka ci sie rozgotuje a ze ja lubie dlugo dusic miesko z sosem to nie ma z tym problemu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja nie obieram pomidorów, ale moja mama obiera ponieważ nie może jeść ona sórki z pomidorów i nei tylko z nich, więc jeżeli nie ma przeciwwskazań to bym nie obierała szkoda czasu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×