Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie chudne?

Dlaczego nie chudne?

Polecane posty

Witajcie. Odchudzam sie od poczatku wrzesnia. Jem bardzo malo, wlasciwie to sie niemal glodze (przed dieta jadlam "normalnie" i tylam), odrzucilam wszeklkie rzeczy z duza iloscia weglowodanow i kupne rzeczy. Nie smaze, jem i pije ziola usprawniajace trawienie oraz blonnik. Co 2 dzien cwicze, chodze pieszo do pracy. Zmniejszyly mi sie obwody - przyciasne spodnie sa luzne, spodnie, w ktorych sie nie miescilam, nie moglam dopiac tez sa luzne. To, co mnie dziwi - na wadze ani pol kg mniej...

Gość oszalałaś???????????
Od głodzenia się tylko przytyjesz! No może stracisz na wadze, ale potem będzie efekt jojo i będziesz wazyc więcej niz przed odchudzaniem. Głodzony organizm magazynuje co sie da!

Gość studentka015
Zeszło Ci dużo wody. Głodówka na długo nie pomoże. Jeśli nie zaczniesz powoli wprowadzać trochę bogatszego jadłospisu, jest ryzyko na opuchlizne głodową, czy jak to się tam nazywa... Kojarzysz zdjęcia z Afryki, gdzie głodujące dzieci i tak mają duże brzuszki? To właśnie to.

Tylko ze ja naprawde nie mam jak chudnac, skoro przy normalnych posilkach i cwiczeniach tyje. Musze ograniczyc ilosc jedzenia...

Gość zeby_schudnac
Skoro wcale nie jesz dużo, a wciąż tyjesz, to może warto zrobić badania krwi? Może się okazać, że masz niedoczynność tarczycy. http://twojatarczyca.blogspot.com/ Na tym blogu możecie więcej o tym poczytać, m.in. dlaczego niedoczynność tarczycy wywołuje tycie.

Gość MilkyWat265
Spuchlizna głodowa, o której już ktoś pisal, to jedno. Po drugie - jeśli ćwiczysz, to zamieniasz tłuszcz na mięśnie. A niestety, mięśnie są od tłuszczu cięższe :) to centymetr powinien być wyznacznikiem, nie waga.

Gość qwerty...
a ile wazysz i ile masz wzrostu?