Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erykkk

czemu po slubuie tak wszystko sie zmienia !!

Polecane posty

Gość erykkk

głównie chodzi mi o sex ... no kurna . lodow juz nie lubi robic na sex wiecznie zmeczona ... . no kurna czemu. zona zajmuje sie domem , dziecko do przedszkola od 8-15 i ona siedzi se sam w domu .

Gość Kesiak
Ona nie siedzi i nic nie robi. W domu trzeba posprzątać, zakupy zrobić, ugotować... To nie jest pół godziny roboty i wolne :P

Gość erykkk
60m2 mieszkanie wiec sprzatania niewiele. zakupy robie jak prowadze małego do przedszkola. jedynie co to prasowanie ale to zbiera sie z calego tygodnia i prasuje np w piatek wieczor jak mały zasnie.

Gość fg g getf
Rzeczywiście, to nie jest pół godziny. To zazwyczaj godzina do dwóch :)

Gość kolejny oszukany
kolejny oszukany

Gość alllllllllllllllllleeeeeeee!!!
no tak faceci posprzątaliby dom najlepiej w 5 minut "po łebkach" bo i po co nie?

Gość erykkk
nie wmowice mi ze sprzatacie cały dzien i gotujecie obiad i tak was to meczy .... tak jestem wsciekły i czuje sie oszukany .

Gość Kesiak
W takim razie wybacz, zwracam honor :) Pogoń do pracy. Jak trochę popracuje, to zobaczy, jak to jest być zmęczoną :P

Gość erykkk
bowłąsnie tak sprzatam dom w tygodniu po łepkach , w sobote wstajemy z rana dzielimy sie mieszkaniem i sprzatamy konkretnie .. zmywanie podłóg , szorowanie łazienki i kibla.

Gość Xenomorph
Przed ślubem w przypadku braku seksu z jej strony na pewno poszukałbyś sobie innej. A teraz gdy jesteś już uwiązany to ona nie musi mieć ochoty na seks.

Gość Kesiak
U mnie zależy, jaki to obiad :D ale tak, masz rację. Przeważnie nie da się zmęczyć gotowaniem zwykłego obiadu. Hmm... Może zaproponuj jej jakieś kompleksowe badania? :D Wiesz... skoro twierdzi, że jest non stop zmęczona, może warto ;) ciekawe, co powie :P

Gość erykkk
ehh ide bo sie tylko wkurwiam ... 3majcie sie miłego dnia.

Gość tego to ja juz nie wiem
albo trafiles na kobiete ktora nie lubi sksu albo nie ma zbytniej ochoty na ciebie, nie wiem

Gość zawiedziony1410
jak sama nie chce z Tobą uprawiac seksu nie powinna miec nic przeciwko kochance

Xenomorph, śmieszne myślenie. Ja nie zawsze mam ochotę na seks, a narzeczony jakoś mnie nie zostawia. Co do żony, hm. Być tak nie może :D myślę, że pomysły z pogonieniem do pracy i drobna złośliwość, jaką jest zapytanie, czy wszystko ok i propozycja badań, jest OK. Zdrowy człowiek nie jest wiecznie zmęczony, prawda? ;)

to posprzątaj kiedyś w domu ale wiesz, dokładnie zrób obiad zajmij się dziećmi kiedy wracają.... ja pierd.... jak słyszę teksty facetów "bo one nic nie robią cały dzień" to coś mnie bierze!!! chętnie nie jedna zamieniła by się żeby pójść do pracy przebywać między ludźmi, a nie tylko być dla was kurą domową, w zamian za głupie komentarze!!!!

Co dzień sprzątasz CAŁY DOM? ;) i przeczytaj posty Autora ze zrozumieniem.

no wybacz panie mądry moje dziecko ma uczulenie na kurz także nie mam innego wyboru i muszę sprzątać codziennie!!!

Gość Xenomorph
Kyu Ja nie mam na myśli ciągłej ochoty na seks, bo i wiadomo że każdy może mieć gorszy dzień. Chodzi mi o to, że zdarza się notoryczna niechęć do seksu. I wtedy co, siedzieć, patrzeć sobie w oczka i trzymać się za rączki? Żeby rosło trzeba czasem podlewać. Inaczej wszystko uwiędnie.

Gość Bambi_-
a może problem tkwi w tobie? może przestałeś ją pociągać ot i cały problem!

Gość Bambi_-
a skoro to twoja żona to nie łatwiej z nią o tym pogadać niż pisać tutaj na kafe? tak swojego problemu na pewno nie rozwiążesz

Gość zalezy co
powinna isc do roboty a tak to jest taka rozmemłana, a to męczy psychicznie znam z autopsji...

Gość ja tez unikam seksu
rano wyprawic malego do przedszkola, isc do pracy po pracy obiad i ogranac dom. ukapie malego i 20 padam na pysk

Gość sdbdbhdd
Goń ją do roboty bo jak teraz odpuścisz to się szmata przyzwyczai i już potem nic nie da się z tym zrobić, trzeba będzie lać nieroba by cokolwiek zrobiła

Gość dziś na pomarańczowo
większość kobiet znosi seks, żeby wyjść za mąż i mieć dzieci. taka smutna prawda panowie i proponuję się z tym pogodzić. w życiu nie można mieć wszystkiego. albo fajna laska u boku i dobry seks, albo żona, dzieci, czysty dom i obiad na stole na czas. trzeba mnóstwo samozaparcia, żeby pogodzić rolę dobrej żony, matki i wspaniałej kochanki, a powiedzmy sobie szczerze, komu się chce? no komu? wy tak samo pójdziecie do roboty na 8-10 godzin, wracacie i na nic nie macie już siły (poza seksem oczywiście, a i to nie zawsze). po prostu wam się nie chce, tak samo jak kobietom już się nie chce po ślubie machać karkiem, bo i po co, skoro męża już ma?

Gość 235681586556
erykkk jak czytam te twoje bzdury to sie nie dziwie ze ona juz cie nie chce

Gość mężatka 30,szukam przyjaciela
Mój mąż zmienił się od razu po ślubie. Jemu seks wystarcza raz na miesiąc.a jak już jest to trwa minutę. Gra wstępna to pocałunek.