Gość Leona28 Napisano Październik 26, 2012 Witam, mam problem a mianowicie zdalam w tym roku mature jestem po technikum i dostalam sie na studia zaoczne. problem tkwi w tym ze nie jestem pewna czy studiować na uczelnie musze dojezdzac 1,5 godz pociagiem. przez wakacje znalazlam dobra prace. Pierwszego dnia na studiach nie bylam bo nie dostalam wolnego w pracy i pojechalam w tyg. na nastepny weekend wybralam sie normalnie na uczelnie mialam zalatwiony nocleg ale gdzies na obrzezach i nie wiedzialam jak za bardzo trafic a najpierw mialam jechac do hotelu kazdy przechodzien mowil mi co innego wkoncu sie zgubilam i nie dotarlam na uczelnie wrocilam tego samego dnia do domu. mam teraz traume w zwiazku z tym. druga rzecz jest taka ze nie mam pewnosci ze znajde lepsza prace po studiach no i chlopak tez mi mowil ze nie jest za bardzo za studiami ze moze bym poszla za rok. cala rodzina na mnie liczy cieszy sie ze sie dostalam na te studia i nie chce ich zawiesc. nie wiem jaka mam podjac decyzje czy studiaowac czy nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach