Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona matkaaa

Czy sprzedawca mnie oszukał??

Polecane posty

Gość wkurzona matkaaa

Zamówiłam na allegro płaszcz dzieciecy {od sprzedawcy indywidualnego } wpłaciłam mu pieniadze na konto 17.10, 11zł przesyłka listem priorytetowem. W srode napisałam że nadal nie ma, odp że wyslano go we wtorek, dziś już był listonosz a płaszcza nie ma [zły] a to NIE MOŻLIWE by od wtorku nie dostać poleconego priorytetu! Napisałam do niego a ten odp ze to nie jego wina jak nie dostałam. Ale ja mu odp że żadam potwierdzenia ze w ogóle wysłał, nie wiem czy odp. i co ja moge zrobić?! Jak sprawdzić na pczcie czy wysłany był? Nie mam kasy na 2 płasz a zimno qrwa jest!!

Gość wkurzona matkaaa
# płaszcz..

Gość 56555
Poczekaj jeszcze trochę, a tymczasem owiń się gazetami albo wczołgaj pod liście

Gość 235681586556
a ile dziecko ma lat?

Gość wkurzona matkaaa
5 lat.

Gość 235681586556
chlopak czy dziewczyna... sorry ze tak wypytuje ale moez cos po moim synku ci podaruje na zime bo przeciez dzieciak nie moze marznac

Gość wkurzona matkaa
chyba jednak wczolgam sie pod liscie

Gość zalezy co
poczta to jeden wielki shit bardzo prawdopodobne ze to ich wina ostatnio wywalilam potwierdzenie i dwa razy musialam placic za prad :/

Gość wkurzona matkaaa
Nie wczołagam się pod liscie :) jest to dziewczynka, z tym że mam dla niej kutke ziomową, ale uwazam ze teraz to troche za wczesnie by zakladać puchówke :o dlstego kupiłam ten jesienny płaszczyk... lepiej kupowac w sklepie bo takie wkurzanie się jest bez sensu.

Gość 235681586556
a ok. to dobrze ze zimowa kurtke ma. plaszczykiem sie nie przejmuj az tak bardzo bo szkoda zdrowia. mi raz sie zdarzylo ze nie dostalam z allegro przesylki z zakupionym towarem . zglosilam do allegro i po 30 dniach allegro zwrocilo mi pieniadze i samo zalatwilo sprawe ze sprzedajacym. mysle ze ty tez powinnas zglosic sie do administracji allegro. powodzenia

Gość zalezy co
niech ci zeskanuje potwierdzenie jestem na 90% pewna ze to wina poczty lepiej brac kuriera......... ale drozej.....

Gość wkurzona matkaaa
Ja często robie zakupy przez internet ale nigdy mi się nie zdarzyło nie dostać towaru. Dziekuje za odp mam jednak nadzieje ze płaszczyk będzie :)

Gość numer nadania
jeśli wysyłał listem poleconym, to na potwierdzeniu nadania jest numer, dzięki któremu można sprawdzić co się dzieje z przesyłką. Niech poda Ci ten numer!

Gość wkurzona matkaaa
Może jednak uda nam się przetrwać pod warstwą butwiejących liści? Zostałoby parę złotych w portfelu.