Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garbarella

Ciąża proszę o rady!

Polecane posty

Gość garbarella

hej dziewczyny w lipcu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia w 5tc ( nie doszedl) ale wiem ze i tak moglo cos tam poleciec.. 3 tyg po zrobilam b hcg i wyszlo ujemne dostalam okres ktory byl bardzo bolesny i po okresie znowu zrobilam bete i taki sam wynik we wrzesniu mialam usg dopochwowe.. to juz bylby 5 tydzien ciazy liczac od prawdopodonego zaplodnienia czyli od owu. lekarz powiedzial ze mam torbiel, czy zauwazyl by juz ciaze? po za tym zazywam teraz tabletki i okres mialam dobrze a dalej mysle ze jestem w ciazy.. powiekszyly sie piersi i brzuch mi urósł.. kurde schizuje

Gość przymule jeden idz
sie lecz do psychiatry skoro beta wyszla ujemna i dostalam krwawienie nie jestes w ciazy na drugi raz sie zabezpieczaj albo nie uprawiaj sexu:O

Gość faktycznie bardzo niski poziom
na jakiej podstawie podejrzewasz ciążę, skoro testy z krwi miałaś ujemne, dostaąłś miesiączkę, a lekarz ciąży też nie stwierdził???

Gość przymule jeden idz
a 5tc dajmy na to przy 25 dniowych cyklach to nie sa dni plodne !!!!!!! zalezy od dlugosci cykli kretynko smiech na sali czytac takie bzdury uprawia sex a potem pojecia o tym zielonego niema zallllllllllllllllllllllllllllllllll

Gość przymule jeden idz
mialo byc przy cyklach 28 dniowych a nie 25 dniowych

Gość garbarella
mam dlugie cykle od 30 do 34 , moglibyscie sobie darowac te wyzwiska..

Gość yukki
jakbyś zaszła w ciążę w lipcu to we wrześniu lekarz by ją zauważył bez wątpienia. skoro zrobilaś betę to na bank nie jesteś w ciąży. a teraz szybciutko pakuj tornister i leć do szkoły bo gimnazjum nie skończysz.

Gość garbarella
mam 20 lat. i to ze wy wszystkie wiecie o seksie to bardzo dobrze, ja sie dopiero ucze

Gość a czemu sie dziwisz ze ktos ta
pisze trzeba byc debilka do granic mozliwosci zeby podstawowych rzeczy o tym nie wiedzec a sie za sex brak nie miesci sie to w glowie!!!!!!!!!!!!!!!!! CIAZA TA CHORA NA GLOWE JESTES A NIE W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość garbarella
jeju dobra uwazalam ze dni plodne moga sie przesunac a lekarz na usg tak mlodej ciazy moze nie zauwazyc.. rany

Gość brak slow powaznieeee
twoje pytanie nie ma nic do uczenia dostalas okres beta wyszla ujemna jak mozna byc w ciazy?????????????????????????????????? ty widisz co to piszesz i jakie pytania zadajesz???????smieszna jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość faktycznie bardzo niski poziom
po pierwsze zadałam ci pytanie, na które nie odpowiedziałaś, a ja naprawdę jestem bardzo ciekawa, a po drugie, to jeśli bierzesz się za seks, to powinnaś najpierw poczytać o tym w jaki sposób i kiedy dochodzi do zapłodnienia ( przerabia się ten temat juz w podstawówce ) oraz jakiej formy zabezpieczenia powinnaś użyć żeby tej ciąży nie było

Gość brak slow powaznie
jeju dobra uwazalam ze dni plodne moga sie przesunac a lekarz na usg tak mlodej ciazy moze nie zauwazyc.. rany :O:O:O:O:O:O beta wyszla ujemna dostala okres i pisze ze mogl nie zauwazyc biahahahhahahahahahaahahahhaahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha

Gość garbarella
sory jak czytam na necie to niektore baby pisza ze do 6 miesiaca mialy okres

Gość trzeba jeszcze raz napisac
czy ty czytasz to co piszesz???????? bo twoje wypowidzi mijaja sie z celem i pytanie tez napisze jeszcze raz zebys zrozumiala tumanie!!!!! BETA WYSZLA UJEMNA DOSTALAS OKRES NIE JESTEM W CIAZY!!!!!!!!!! IDZ SIE PRZEBADAC DZIECKO UMYSLOWO ZAL MI CIEBIE TAKIE GLUPOTY PISAC!!!!!!!!!!!!!!

Gość garbarella
przepraszam ze was urazilam.. widocznie nie kazdy jest expertem w tej dziedzinie.. a kto pyta nie bladzi.. juz bede wiedziala.

No ja powiem, tak ,że moja ciotka była w ciąży i okres miała normalnie, poszła do ginekologa na badania okresowe i okazało się, że jest w ciąży w 3 miesiącu , a nic na to nie wskazywało.