Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważam, że wózki są zbyt krótk

Za krótki wózek

Polecane posty

Czy Wy też uważacie, że wózki dla dzieci są zdecydowanie za krótkie? Mój dwulatek lubi jeździć w wózku. Teraz, kiedy jest zimno na dworze, zasypia w wózku, bo jest świeże, ostre powietrze. Strasznie mi Go szkoda, bo nogi wiszą Mu prawie od kolan. Nic na to nie poradzę, że ma 98 cm wzrostu, Jego waga urodzeniowa już była ponadprzeciętne:) Jest to jednak nie tylko moje zdanie, moich koleżanek również. Może macie jakiś wózek który po rozłożeniu jest dłuższy?

Dodam, że mój syn śpi na "pół płasko"

Żadna mama nie ma tego problemu?

Gość mama też...
Nie, bo inne mamy mają normalne dzieci a nie wielkoludy :/

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mój synek ma 15 miesięcy i jest spory jak na swój wiek i ledwie miesci się w spacerówcei zastanawiam się nad zakupem wózka na wiosnę, ale naprawdę dużego i "terenowego" takiego, zeby móc zabrac dziecko na baaardzo długi spacer po lesie np. i musiec dzwigać jak dzieciaczka zabola nogi. Czekam na wypowiedź kogos kto już ma i poleca konkretny model wózka

Gość mama 3latki
zgadzam się, my juz na poczatku musieliśmy szukać takiego, z dużą gondolka a potem spacerówkę -my mielismy coneco, w miarę wysoki, ale też nogi jej potem zwisały,mała też jest z tych "dużych" tyle, że krótko po skończeniu 2 latek praktycznie przestaliśmy korzystać z wózka , bo mała i tak nie chciała

Gość marylka b.
Mój jest mniejszy ale też mu te nogi strasznie wystają jak śpi. Dlatego staram się, żeby jednak spał w domu, a w wózku tylko jak nie mam innego wyjścia. A na spacery chodzimy raczej bez wózka.

Dzięki dziewczyny za odzew.

Gość mimmoza
a jaki byl wzrost urodzeniowy synka?

Gość Niuniulkai
moja córka ma 90 i jako tako się mieści ... Ps jaki wózek masz

Gość mutsy sa ciasne gondole
dlatego ja kupialm spory wozek i moj syn jesli trzeba jest solidnie opatulony,nic mu nie wystaje,a nozki nie wisza.a musze przyznac ze mlody ma juz 2o miechow i jest wysoki po mezu.

Miał 58 cm i 4800!!! Teraz jest szczupły i wysoki (98 cm). Wózek 3 w 1 , z tych ciężkich, dymex ale zawsze byłam z niego zadowolona. Naprawdę był wielofunkcyjny