Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondie91

Mój makijaż na dziś

Polecane posty

Gość Blondie91

Od jakiegoś czasu przymierzałam się do zrobienia mocniejszego makijażu, i w końcu po wielu próbach i trudach udało mi się osiągnąć takie cudeńko :) : http://www.voila.pl/157/dgwox/?1

Gość hardkorowy
fuuuu!! ohydnie!

Gość hnvgdbj
wyglądasz oszałamiająco hehe

Gość cudddooo
:D zaraz sobie tez taki machnę :D

Gość że tak
kurcze, świetny! Przepięknie wyglądasz :D

Gość Blondie91
Dzięki :) W końcu zakupiłam sobie fajniutką kredkę z Maxfactor, jest na prawdę świetna!

Gość ffhnkjwhf
moim zdaniem jeszcze bardziej zmniejszylas sobie oko.....takie jest moje zdanie ale kazdy ma inny gust

Gość ffhnkjwhf
kciukiem jestes okropna, widzialam pare twoich wypowiedzi i zawsze krytykujesz , moze spojrz na swoja twarz ,pelno porow,brwi nie rowne wogole nie dbasz o swoja cere , wiec dlaczego krytykujesz innych??

Gość ktostamtaki2
to jest pigula z gdyni..

Gość Blondie91
Jesteście żałośni.. Zaraz przejdę się do mojej kosmetyczki i ona Wam potwierdzi że to profesjonalny makijaż.. :) Być może zmniejszyłam sobie oko, aczkolwiek świetnie się w takim makijażu czuje, i to jest + :D

Gość ndcandclnsckjds
piguła z gdyni? heheheh

Gość ffhnkjwhf
no i jeszcze nos jak ziemniak , poliki jak u chomika...noi dieta by sie przydala, bo ty nie jestes przy kosci ale po prostu gruba

Gość Blondie91
13:06 podszyw. Nigdy nie uważałam i nie wywyższam się, że robie profesjonalne makijaże. Na prawdę przykro czytać komentarze typu 'jaki ryj'. Kciukiem, sama pięknością nie grzeszysz..

Gość bogactwo umysłu
jest piękny , wyrazisty i przekonujący maluj się tak na codzień :)

cerę mam perfekcyjną, zatem następnym razem czepiaj si e faktów. np. nosa:D i chyba nie powiesz mi, ze dziewczyna ze zdjecia jest atrakcyjna, a co dopiero z takim makijażem:D tylko sie popsula

Gość ffhnkjwhf
autorko aby bylo ok musisz rzesy malowac bo kreski bardzo mocno podkreslilas a rzes wogole

B;londie znaznacz następnym razem, ze tylko piekności mają się wypowiadać:D:D:D a ważąc 50 parę, nie da sie byc grubym:D

Gość Blondie91
ffhnkjwhf dziękuje bardzo, faktycznie mogłam rzęsy pomalować :P

Gość ffhnkjwhf
ale nikt nie wyzywa twojego "ryja"wiecty tez nie powinnas, moglas to inaczej skomentowac, apo drugie chyba chyba powinnas zejsc na ziemie ze swoim wygladem i jego ocena

Gość ffhnkjwhf
kciukiem 50 kg wzysz??:))) hehehe nie rozmieszaj twoja twarz i rece mowia calkiem co innego no chyba ze masz 120 cm wzrostu to mozesz wazyc 50 kg i tak wygladac

mogła, ale nie musiałam. sama decyduje co pisze. a dziewczyna ze zdjecia jest paskudna i mam prawo miec takie zdanie. ( przy okazji sama kompleksów nie mam i nie musze sie dodatkowo oszpecac takimi PROFESJONALNYMI malunkami:D:D)

Gość ffhnkjwhf
oj kciukiem mysle ze przez te forum i wypowiedzi probujesz podnies swoja ocene a w rzeczywistosci jestes zakompleksiona kobieta no ale sie nie dziwie...

Gość ffhnkjwhf
50pare kg heheheheh oj przestan , kogo chceszoszukac, chyba bys chciala tyle wazyc no ale pokusa np..czekolada jest silniejsza

Gość słoik po musztardzie
Przecież to facet, po co się podniecacie?

Gość Blondie91
Powtarzam po raz DRUGI nigdy nie uważałam, że moje makijaże są profesjonalne, bo do takich to mi daleko, tak więc co wyolbrzymiasz? Gdyby ktoś napisałby Ci, że masz taki i owaki ryj, to od razu cały świat przewróciłabyś do góry nogami.. Brak mi słów po prostu. Mówisz że jestem paskudna - OK, aczkolwiek sama wyglądasz jak jakaś wywłoka, w dodatku +15 kg. A z piercingiem to lepiej wyglądać nie będziesz..

Gość ffhnkjwhf
blondie racja:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

źle myslisz. nie mam kompleksów. na niektorych pewne poważniejsze czynniki tak wpływaja, że potrafia odnaleźc w sobie same zalety. i nie mam powodu by mieć kompleksy, bo mi kaktus na czole nie rosnie. druga orange. dupa. nienawidzę serdecznie nienawidze słodyczy. i nie wmawiaj mi , ze lepiej wiesz ile ważę:D

Gość mroże kości
facet nie facet makijaż zarąbisty :D