Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonkilkowa pani

ODPUŚCIĆ CZY PRÓBOWAĆ DALEJ??

Polecane posty

2-3 lata temu poznałam faceta który chciał ze mna byc, ale ja jeszcze nie miałam uregulowanego poprzedniego życia i kochałam innego dlatego nie chciałam go krzywdzic. facet odpuscił, ale kontakt mielismy cały czas. od ostatniego czasu wyłącznie to ja teraz robie pierwszy krok. powiedziałam mu ze szkoda ze tak sie potoczyło, ale nie chciałam pakowac kogos w swoje nie uporzadkowane zycie, ze chciała bym teraz to naprawic, gdyz teraz czuje ze moge zacząc cos nowego i wyzwoliłam sie w koncu z tego co było. powiedział mi ze mozemy sie spotkac, spotykac.... ale nie odzywa sie do mnie, zawsze to ja proponuje spotkania, nie pisze mi smów . nic, kompletnie nic. sama nie wiem jak mam teraz zareagowac, odpuscic czy napisac mu cos...sama nie wiem. nie chce byc dla nikogo cięzarem i sie narzucac. No kurcze laska daje mu do zrozumienia ze jest zainteresowana a facet nic....

Gość taka kochanaa
hmm, w sumie ja mu sie nie dziwie, bo nie chce pewnie sobie robic nadziei , a potem znow sie zawiesc. Wiec proponuje abys pisala do niego lub dzwonila, nawet jesli sie nie odzywa, umowcie sie na te spotkanie, zobaczysz jak bedzie, jesli bedziedzie sie dogadywac i bedziesz czula, ze moze byc cos z tego i On rowniez bedzie wykazywal zainteresowanie, to rowniez bedzie zaczynal zabiegac.