Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palomka3333

umowilismy sie na dzis a on nie daje znaku zycia od tygodnia...

Polecane posty

Gość palomka3333

mieszka daleko ode mnie, juz sie pare razy spotkalismy. ostatnio pisalismy tydzien temu i gadal ze na 90% przyjedzie w piatek do mnie, bo mozliwe ze nie dostanie wolnego. i co? od tygodnia juz sie nie odzywa... nie wiem czy czeka az ja pierwszaz napisze i mu wysle zaproszenie? chyba on mi powininen dac znac czy dostal wolne? pisac do niego czy przyjedzie, czy to olac?

Gość piosenka o kolorach
chyba sprawdza, na ile Ci zależy na nim. Ja bym napisała niezobowiązująco "nasze dzisiejsze spotkanie aktualne?" Jeżeli odpisze, że tak i będzie o tej godzinie, to ok. Jeśli nie, to ole dziada. Choć nie ukrywam, że jak się przez tydzień nie odzywał, to chyba nie bardzo mu zależy.

Gość MariahAntoinaJózefinaJennifer
UUUuuu... to kiepska ta wasza relacja skoro tyle czasu się nie odzywa;( Ty też nie próbowałaś sie skontaktować z nim?? Niestety ale te 10% przeważyło..spotkania nie bedzie moim zdaniem

Gość palomka3333
tak tez wlasnie pomyslalam ze jakby chcial to by juz dawno sie odezwal... a ja narzucac sie/ prosic/latac za facetem nie lubie...

Gość karina116576567766
Wydaje mi sie, ze olewa ta znajomosc. Faceci to idioci...

Gość palomka3333
ja do niego nie pisalam przez ten tydzien bo ta nasza ostatnia rozmowa tez wyszla z mojej inicjatywy i mialam wrazenie ze pisze ze mna tak od niechcenia.. ale jednak sie umowilismy wiec stwierdzam ze chcial? no nie wiem...