Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiaBaba

Co z pobieraczkiem?!

Polecane posty

Gość glupiaBaba

Glupia zalogowalam sie na pobieraczku, nie wiedzialam ze beda chcieli za to kase, mialobyc darmowe. Teraz wzywaja mnie do zaplaty 100zl, chyba ocipieli z radości jak mysla ze im zaplace! Powiedzcie mi wiecie cos na ten temat?

Gość spasiona grycanka 4
temat-rzeka. ja nic nie odp im teraz po jakichs 8 miesiącach przyszlo do domu ze to oststeczne wezwanie i bede sprawa w sądzie a ta wyniesie mnie okolo chyba 400 zł .Niech sie wypchaja jak szukaj naiwniaków.Ani mysle płacic

ja wtedy podałam jakieś fikcyjne dane więc się nie bałam ale idioci nawet tego nie sprawdzają tylko wysyłają każdemu jak leci :O

Gość xxxorangexxx
nie płać...jakby cos przysyłali to dzwoń/idź / pisz do urzędu ochrony konsumenta w wawie...ja byłam tam osobiście, tylko sie usmiali z tego że sie przestraszyłam...możesz wysłać im też (wydrukowac formularz z netu) odstąpienie od umowy zawartej na odległość, zrobic kopie i wysłać za zwrotnym potwierdzeniem...potem nic ci już nie mogą zrobić, poczytaj w necie , jest miliony wątków na ten temat, mieli już sprawe i słono płacili...pozdrawiam i nic sie nie przejmuj

niech nic nie wysyła oni działają nielegalnie i tylko drą kasę od takich co im dobrowolnie płacą! jak nie zapłacisz to nic nie będą robić!

Gość chyba w snach
olej sprawe i nie reaguj na ich wezwania. to wszystko sciema.

Gość xxxorangexxx
mi powiedzieli tak w UOKIK żebym wysłała bo jeszcze nie udowodniono że jest to nielegalne, choć wiadomo że gołym okiem widać...dla pewności wysłałam i mam spokój, wysyłali mi przedsądowe wezwania i inne pierdoły i od tego momentu jak wysłałam to cisza ale autorka tematu zrobi oczywiście jak uważa...pewnie jak nie zrobi nic to tez będzie dobrze

swoją drogą - żeby podawać w necie prawdziwe dane :O mnie rozbawiło jak przyszło wezwanie do zapłaty na Królewnę Śnieżkę haha

Gość xxxorangexxx
no i swoja droga.. żeby nie czytac regulaminów...:/...prawda jest taka że powinno się czytac wszystko, na co się wyraża zgodę..a każda wymijająca odpowiedź świadczy o danej osobie i potem słuszności jej ewentualnych problemów

Gość glupiaBaba
też podałam fikcyjne dane,mają moje IP, tyle. Wyślę, tylko tam pewnie muszę podać dane a nie pamiętam co wtedy wymyśliłam :) Dzięki, uspokoiliście mnie!

Gość cbjhsjkhfjkhwkjehdkjwshfkj
jak zapłaciłam i nauczyło mnie to tyle żeby czytać regulaminy