Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietadukana769

czy dobrze postapilam? kto mial racje?

Polecane posty

Gość dietadukana769
ja mam go przeprosic? no smieszna, on nie chce planowac ze mna przyszlosci, nie robi nic zeby sie usamodzielnic, zebysmy razem zaczeli zyc i ja mam byc winna? on jest duzym dzieckiem i tyle. to ze mu tak napisalam w smsie to bylo pod wplywem emocji, bo oswiadczyny nie, mieszkanie razem nie. Juz sie zdenerwowalam. Dobra jesli nie chce ze mna mieszkac bo za drogo to niech sie sam wyprowadzi, jakos usamodzielni, ma 24 lata! chyba najwyzsza pora. Wtedy byloby inaczej, bo jak sie spotykamy to zawsze na weekendy to ja do niego jezdze, a mieszka z rodzicami. Juz mi glupio tak... A poza tym jego kolega nam proponowal kawalerke za 400z nie w samej wawie ale ok 30 km od wawy. Na poczatek mozna by tam bylo zamieszkac, gdyby tylko chcial, prawda? on stamtad ma do pracy kilka km a ja bym miala blizej jezdzic do warszawy szukac pracy. Wszyscy byliby szczesliwi, tyle ze on szczescia dla mnie widocznie nie chce, chyba do smierci zamierza u mamusi pod spodnica siedziec

Gość dietadukana769
a no i on tez czesto pisal mi po klotni zebym mu dala spokoj itd, to u nas norma, bo nie mieszkamy razem a czesto piszemy ze soba.

Gość klhouioijiol
zapraszamy do wawki ! :) a wogóle to bzdura co ktos napisał że niby rekrutacja trwa miesiąc, prawda jest taka że jakby chciał toby z toba usiadł byście obliczyli kiedy i jak zarobić, to jest realne, oczywiscie że by sie utrzymali we 2, bo tak jest łatwiej niż jednej osobie.

Gość dietadukana769
klhouioijiol----> to jak jest teraz z ta praca w warszawie? pracowalam w sklepie, jako opiekunka i sprzataczka, troche doswiadczenia mam, znam dobrze angielski, mam nadzieje ze sie gdzies zalapie :( ile moge zarobic jako kelnerka np?

Gość dietadukana769
ale chodzi o to ze ja od razu nie chce kurde mieszkania za 1500zl, bo po tyle sa w ogloszeniach minimum kawalerki, na poczatek jakis pokoik. A on oczywiscie ze nie bo nie bedzie z kims stal w kolejce do kibla!

Gość dietadukana769
Mowie no to mozemy zamieszkac z jakas jedna osoba, jakas starsza pani wynajmuje moze pokoj czy cos. Niby powiedzial ze ok, ale ze to jednak woli pod warszawa bo taniej, mowie to ok to szukajmy tam gdzie chcesz, gdzie taniej. No to wtedy znowu powod sie wymigal mowiac ze nie bedzie tak daleko dojezdzal do pracy.. no 12km bardzo duzo!!! No sami widzicie ze tylko wymysla coraz to lepsze powody