Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inzynier serwisowy//zablok

Ciekawe rozmowy w toku ogladalyscie ?

Polecane posty

Czyli jednak będąc kobiecy mam szanse na babe

No ale ta blondi z lokami leciała na takich młodych kobiecych

Gość Pomocna dłoń :)
straszne paszkwile :-o normlanie zbiera mnie na wymioty, skąd oni biorą takich brzydkich kolesi a takich pewnych siebie :///

Gość zazdrośnica222222
najlepszy był tarzan :D:D:D

Gość lalalalalalalalalal
nieee no to co sie porobilo z tych rozmow to brak slow...Kiedys byly to ciekawe wywiady, ciekawi ludzie a teraz? Zastanawia kto jest teraz grupa docelowa? 13 latki, ludzie niedorozwinieci i chorzy umyslowo? Bo dla przecietnego czlowieka to juz nawet nie jest zabawne. Kogo ona zaprasza? Neonowe panny, kolesi z disco polo, nieukow chcacych zrobic kariere, wytatuowanych, jakies nieudolne pary majace dylemat byc czy nie byc ze soba, pseudomodelki itd itd...ZENADA

tia portfolio też dać ? A czy ja mówie że byli atrakcyjni? Nie wiem nie znam sie ale mózgi zjebane. Mialem po prostu kompleks gołej klaty

lalala Poziom społeczeństwa spada. Więc musza być coraz bardziej kontrowersyjne programy. Poza tym dawniej było realne a teraz masz wszystko ustawione.

Gość lalalalalalalalalal
tylko, ze te programy wlasnie nie sa kontrowersyjne a idiotyczne. A ze ustawione to swoja droga, teraz wszystkie programy na tvn sa wyrezyserowane, sztucznosc az bije po oczach, a to tez sprawia, ze az sie tych programow nie chce ogladac. Ale zastanawia mnie cos, pamietacie roznego rodzaju teleturnieje? Co sie z tym stalo? Dlaczego juz nie robia takich? Jedyne co jest teraz to chyba 1 z 10 i postwa na milion, ale nie zbyt ciekawe

dobry tekst jak wziąść i odmówić kobiecie która jest w potrzebie.... Ruchajmy się wszyscy

Gość odmozdzacze
a dlaczego na tvn od wielu lat co noc puszczaja te zasrane nauki jazdy, usterke i kto was tak urzadzil, w kolko w kolko w kolko od lat. Programy z 2000. Dlaczego nie daja powtorek BB albo cos

Niedawno tam był mój sasiad. To wszystko ŚCIEMA, ustawione historyjki, bo to, co on tam opowiadał, w ogóle nie miało pokrycia w rzeczywistości. Te historyjki są specjalnie ubarwione, a kazdy temat podjęty strasznie powierzchownie.

Bo wszystko było na raz... Np chciałem oglądnąć coś w stylu bogrothera i co. Najpierw miałąś serie za serią potem przerwa. I potem zmiana i tv i programu po x latach. Ludzie by oglądali programy tego typu. A nie że tv od tv kopiuje. Idź na całość byś dzisiaj nie oglądneła? Albo usterki? Ostatnio sam oglądałem bo na tvn player są. Albo nauka jazdy. Potem tv od tv pokopiowało do porzygu. Tak samo potem było z programi kulinarnymi. Potem przerwa i teraz znowu kulinarne + samo życie, miesne jeże i inne. Potem miałas nagły wybuch seriali. Od zatwardzenia. Zresztą ten bum dalej jest. Patrze co umnie w domu ogladaja to od 18 - 21 seriale. Jakieś ojce mateusze, na wspólnej, m jak m, jakiś klasztor, i ta amerykanka, no i jeszcze teraz jakiś o ludziach we francji. W tamtym roku wszystkie tv skopiowały programy muzyczne, i to nie x factor itd tylko nawet to co na jedynce jest cyz na 2 co ludzie mówią słowa. Nawet miljonerów bym teraz oglądnął. Ale jw stacja od stacji. ..

Wiem że ustawione. A dają nauki jazdy itd bo nie nagrywali BB bo byli debilami. Nawet mijonerów nie nagrywali. Nagrywali jedynie samo życie itp, policjantów, milicjantów, sędzie anna maria, rozmowy w toku i w zasadzie tyle. I masz to do zesrania. Na szczęście nie oglądam tv bo tam nic nie ma jedynie net + discavery science itp.

Gość lalalalalalalalalal
a mi sie wydaje, ze gdyby chcieli puscic powtorki bb to musieliby zaplacic za licencje, maja te odcinki na bank, ludzie tez na bank by obejrzeli ale widocznie im sie nie oplaca. Ale teleturnieje... tyle tego bylo i nagle nic, a fajnie bylo sobie obejrzec takie kolo fortuny czy idz na calosc:)

Gość lalalalalalalalalal
tak samo agent ktorego uwielbiam, powinni nakrecic kontynuacje, albo fajna tez byla wyprawa robinson czy jakos tak

Gość nbyijuikol
nuudy,wkurzają mnie te głupoty

Gość lalalalalalalalalal
tylko nie wiadomo jak by dzisiaj wygladaly takie reality show, kiedys brali tam zwyklych ludzi, ktorzy byli naturalni, a teraz to kazdy chce sie pokazac, tania stylizacja, zgrywanie glupa... Tamte czasy juz nie wroca

E tam ciekawie by było. Kiedyś frytka pokazała kawał d.. i było wielkie haj. Dziś by wszyscy robili gang bang na kanapie