Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majcia85

Mąż za granicą a ja sama

Polecane posty

Gość majcia85

Hej!Czy jest ktoś w podobnej sytuacji? Obecnie sama wychowuje czterech synów,mąż wyjechał do pracy do Irlandii cztery miesiące temu. Czy ktoś zna sposoby na dopadające chandry?????

Gość majcia85
masturbuje się cukinią

Gość masz za dobrze dziewczyno,
wiesz? ja jestem mamą samotnie wychowującą dziecko i duuuzo bym dała za mozliwośc wyjazdu. a Ty siedzisz w domu,pierdzisz w stołek i rozmyslasz nad swoim cięeeężkim losem.

niestety jestem w tej podobnej sytuacji tylko że mój mąż wraca na weekend bo jest w berlinie ale i tak jest ciężko gdy zostaję sama z synkiem

ja gdy dopada mnie chandra myślę o tym że mu też nie jest lekko przeceż on to robi dla nas żębym mogła jak najwięcej czasu spędzić z maluszkiem aby od małego nie tułał się po żłobkach.gdyby nie jego poświęcenie wróciłabym już do pracy on byłby tutaj pracując od rana do wieczora abyśmy wiązali koniec z końcem a mały więcej czasu spędzał by z obcymi ludzmi niż z nami.

Gość majcia85
Jeżeli niektórzy myślą że życie w takim układzie to bajka to się myli.Mąż wyjechał do pracy a jak się okazało to ledwo zarabia żeby utrzymać siebie tam i przysłac na utrzymanie do domu. Chciałam poprostu pogadać a nie czytać głupie uwagi

Gość nmjhjhjhg
bo najlepiej to narobić dzieci a potem mąż za granice wyjezdza zeby miec na chleb, eh prostaki....

Gość nmjhjhjhg
a maz i tak juz od dawna pewnie w tej irlandii dupczy inne panienki.

Gość bluubluu
majcia moj maz tez wyjechal.i czasami lapia mnie takie chandre ale staram sie nie myslec o tym szukam sobie zajecia itp.ale jest ciezko niby rozmawiamy ale to nie to samo co sie przytulic,powyglupiac i wogole:(:(

nie wiem czy prostaki każdy ma inny punkt widzenia i inne priorytety z twoim zdaniem akurat się nie zgodzę ja też mam 3 rodzeństwa i jakoś rodzice dali radę nas wychować i nikt nie mówi że bylo łatwo.czasy się zmieniają nie wiesz w jakim wieku majka ma synów przecież możę w tedy szło im lepiej

nmjhjhjhg a co Ty myslisz że facet to huja na smietniku znalazł aby ruchać co popadnie :) własnie przez takie bzdury jak Ty tu wypisujesz sa potem problemy bo laski sie naczytają a potem sie martwią wiec zastanów sie co Ty tej dziewczynie tu piszesz :-/