Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawiedzecielesnoscisamechor

Opryszczka ust a soczewki!!!!

Polecane posty

Gość nienawiedzecielesnoscisamechor

Przeczytałam, że: "Może być niebezpieczna np. wtedy, gdy wirus zawędruje do oka albo do mózgu (zdarza się to bardzo rzadko). Wtedy może dojść do groźnego zapalenia rogówki czy zapalenia opon mózgowo-rdzeniowych. Jeśli nie rozpocznie się szybko fachowego leczenia, może dojść do utraty wzroku czy powikłań neurologicznych." Utraty wzroku!!!! Mam teraz to g**** na ustach niestety. Pęcherzyki pękły a parę sama rozdrapałam (wiem, idiotyzm). Codziennie zakładam sobie soczewki rękoma umytymi, ale nie ma pewności czy ten j*** wirus nie pozostał na moich rękach, nie wiem, czy mydło go do końca zmyło... !

Gość nieeeeeeeeee i nie bede pila
mozesz dla pewnosci dezynfekowac rece przed nalozeniem soczewek. w ogole nie ruszaj opryszczki, polecam sonol, skuteczny a kosztuje pare zl.

Gość siwulagreen
nie drap , poczekaj , a przed pojawieniem sią pęcherzyka przyłóż elektroniczą szminkę herpotherm, da radę i nie będziesz miała problemu.

Gość 98765vbnm
jesli mam byc szczera, to w zyciu nie kupilabym takiej szminki na opryszczke, nigdy by mi sie cos takiego nie zwrocilo. chyba ze komus sie robia ciągle, ale doslownie ciagle opryszczki, w kazdym tygodniu

Gość siwulagreen
a jak sądzisz ,opryszczka to przemija czy można ją wyleczyć z dobrym skutkiem, czy tylko łagodzić oobjawy?