Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunet196cmWrc.

Jestem sam mam tego dosc chce sie zakochac !! Mozna znajdzie sie Dziewczyna

Polecane posty

Gość brunet196cmWrc.

co chce sie zakochac :) jaka mila dziewica od 18 lat tak pisze orietacyjnie z tym wiekiem

Gość brunet196cmWrc.
napisze cos o sobie -196 cm wzrostu -szatyn -oczy brazowe -karnacja lekko ciemna -ponoc przystojny :) -mily cieply otwarty troskliwy -nie zameczam ludzi lubie zarty itp

Gość brunet196cmWrc.
postanowilem ze poszukam tutaj zeby zwiekszyc swoje szanse na odnalezienie swojej 2 polowki !

Gość aerofutur
lubie jak facet o sobie pisze "PONOC przystojny ":D

Gość Brunet196cm.
Witam ponownie moj wiek coz za jakis czas stuknie mi 30 stka wiec jestem w kwiecie wieku i sile produkcyjnej ;) a propo sily duzo pracuje fizycznie ;) ale pracuje takze umyslowo ;D

Gość Brunet196cm.
Uprowadzam ludzi na zlecenie, a potem główkuję jak pozbyć się ciał

Gość Brunet196cm.
oczywiscie mam na mysli kochanie do szalenstwa to bylaby moja 1 milosc :) Milosc wielka milosc szalona :D nieobliczalna namietna !!dziewicza !!

Gość Brunet196cm.
Ostatnio strzeliłem z łokcia takiego jednego łysego spod dyskoteki. Dostał drgawek i musiałem go dobić siekierą. A potem upchnąłem go w bagażniku sąsiada.

Szczerze zalatuje mi to aktem desperacji i frustracji z Twojej strony ;D Dziwne, że masz 30 lat i w dalszym ciągu kawaler ;/ chyba coś jednak z Tobą nie tak skoro tu szukasz swej miłości. Kolejny osobnik który myśli, że znajdzie kobietę i będą żyli jak w bajce.Pewnie jeszcze oczekujesz wielkiego wow ;D

Gość Brunet196cm.
brunet196cmWrc. no tak nicol masz sporo racji mialem kiedys dziewczyne ale zachorowala na raka chyba the endu nie musze ci opowiadac !! ??

Gość Brunet196cm.
fiku miku nie wiem bruneto/szatyn :D

Ależ czy ja napisałam, że chcę byś mi opowiedział zakończenie " the endu" ? I po co te wykrzykniki ?

Cóż ja jako kobieta szybko spostrzegłam, że jesteś desperatem, frustratem. Tacy panowie tylko odpychają a nie przyciągają Kobiety lubią być zdobywane przez inteligentnych, pewnych siebie, błyskotliwych mężczyzn ;-)

Gość Brunet196cm.
czy znajde kobiete ktora ? jest jak wyspa dziewicza w morzu opetania sexem i innymi rozwiazlosciami !!

Gość cdv
A powiedz jedno: czemu dziewica?!

Gość Brunet196cm.
Cóż ja jako kobieta szybko spostrzegłam, że jesteś desperatem, frustratem. Tacy panowie tylko odpychają a nie przyciągają Kobiety lubią być zdobywane przez inteligentnych, pewnych siebie, błyskotliwych mężczyzn ciekawe po czym to stwierdzasz ?? :P nic bardziej mylnego to odrazu powiem ci ze bardzo sie mylisz widac ze nie czytasz moich wypowiedzi a skoro nie czytasz to po co w ogole piszesz na tym topicu !?

Gość już to ktoś napisał
napisz do tej Aśki z innego topiku, co nie ma siły być singielka - coś tak czuję, że do siebie pasujecie / serio - mam takie przeczucie, że jesteście dla siebie stworzeni

Gość Brunet196cm.
Idąc cmentarną aleją szukam ciebie, mój przyjacielu Odszedłeś bo byłeś słaby jak suchy liść Dziś możemy dotknąć się naszymi pustymi duszami Obnażyć swe oszustwa i nasze wypalone sumienia Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś nareszcie jesteśmy sami w ten listopadowy wieczór Idąc jesienną aleją szukam ciebie, mój przyjacielu Chcę być tylko z tobą przez kilka małych chwil Pomóż mi przywołać dawne lata, ożywić śpiących ludzi Pomóż mi...pomóż mi pokonać smutek, który pozostał gdy nagle odszedłeś Już nikogo nie dręczą nasze mdłe spojrzenia Dziś jesteśmy nareszcie sami w ten listopadowy wieczór... http://www.youtube.com/watch?v=fpAr4Xd8sbo

Gość Brunet196cm.
jakiej aski ??

Gość Brunet196cm.
[zgłoś do usunięcia]cdv A powiedz jedno: czemu dziewica?! juz napisalem przeciez nie umiesz czytac ??

Gość Aski Kaśki i Baski iii
po kolei moze która zaskoczy

Gość Brunet196cm.
jaki topik ? nie widze ! nie chce mi sie biegac !

Gość Brunet196cmWr
hmm i co zalezy mi na tym zeby kogos poznac od strony uczuc mysli a dziewica raczej nie mysli o sexie chodz to roznie bywa !!