Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczeegooooo

Dlaczego dziewczyny wolą dresiarzy ... ?

Polecane posty

Gość dlaczeegooooo

Niż np, mężczyzn preferujących elegancki styl ?

Gość ijuhytg
Dlaczego generalizujesz? Dziewczyny są różne.

Gość hgggggggggg
swoj ciagnie do swego zauwaz jakie laski leca na dresiarzy i blokersów...podobne jak oni

Gość takajednakobitka123
Na dresiarzy to może lecą ale takie 17-20 letnie gówniary. Te powyżej 20 już myślą inaczej!

Gość dlaczeegooooo
żeby było jasne piszę to jako kobieta ;) No wiesz nie koniecznie, moja koleżanka studiuje prawo na UW a ma takiego chłopaka :o masakra, czasem aż się jego boje

Gość ijuhytg
No to widać jest idiotką. To co studiuje nie świadczy o jej poziomie intelektualnym.

Gość dlaczeegooooo
Nie.. ona na prawdę jest inteligentną dziewczyną, ale i tak i tak do studentki nie pasuje koleś po samochodówce :o

Bo kobiety lubią niegrzecznych chłopców :P A tak poważniej, to pomyśl czym różni się dresiarz od elegancika w garniturku. Bo nie jest to kwestia łysej pały i dresu tylko testosteronu :)

Żartujesz sobie chyba? Żadna mądra dziewczyna nie spojrzy na byle jakiego naładowanego testosteronem obszczymurka. A nawet jeśli to dobrze ;) Więcej inteligentnych, wolnych facetów ^^

Gość dlaczeegooooo
Mój mężczyzna ubiera się elegancko/modnie (ale nie że pedałek :o ) I jakoś mu testosteronu nie brakuje, jest bardzo męski, stanowczy, ale też taki słodki i romantyczny ;) no i studiuje kierunek inżynierski, a mnie pociągają inteligentni :D

Ja lubię mężczyzn inteligentnych, wykształconych, na stanowisku i bogatych. Większość dresów to robotnicy budowlani albo kierowcy. Takich odrzucam na samym początku.

Gość dlaczeegooooo
Chociaż jedna normalna :D

Gość .Co za osiooŁ.
Hehe przynajmniej ten koleżka z budowy ma kobietę, a ty frajerku podający się za kobietę zalisz się na babskim forum, żal.pl tyle w temacie 🖐️

Gość .Co za osiooŁ.
I zapomnij, że będziesz miał kobietę, chyba że prostytutkę :D Pozdro cioto

"Ja lubię mężczyzn inteligentnych, wykształconych, na stanowisku i bogatych. Większość dresów to robotnicy budowlani albo kierowcy. Takich odrzucam na samym początku" No to mnie rozbawiłaś, widziałaś żeby dres miał pracę? A tak btw, znasz zarobki w budownictwie?

Pewnie, że znam. Pomocnik budowlany : 1,5 tys-2 tys. Robotnik - 2-3 tys. Kierownik budowy - ok 4-5 tys. Spotykałam się raz z kierownikiem ale zauważyłam, że bardzo ciągnie go do pijackich imprez z kolegami z pracy.

Gość aaartrosis
Dla mnie nie ma nic bardziej aseksualnego niż dresiarz - prostacki i wulgarny styl mówienia, ubogi intelektualnie i emocjonalnie, odstręczający fizycznie, do tego tępy jak pudełko gwoździ - wolę normalnych facetów, ani tępego macho ani ciepłe kluchy 🖐️

Gość ta nazwana dresem
Calusek, ta a potem taki pracownik budowy jedzie za granicę i robi za 50zł/h

Gość kljhgfd
ja wole dresiarza, który umie sobie w zyciu poradzić i w razie zagrożenia mnie obronić niz pizdusia w sweterku który bardziej sie nadaje na koleżankę niż faceta :O

Gość ta nazwana dresem
Ja tam z dresami się nie zadaje ale przynajmniem zdają się być prawdziwymi mężczyznami w przeciwieństwie do pizdy jaka jest autor :D a co do pracy na budowie, znam nie jednego faceta którzy po studiach pracują na budowie także nie robią tam tylko dresy,a po pracy wracają prosto w ramiona żonek, więc o jakim piciu alkoholu my tu rozmawiamy??

Sztuką nie jest wyjeżdżać za granicę ale poradzić sobie na miejscu. Btw ludzie wracający do Polski zazwyczaj mają bardzo duże problemy z adaptacją.

Gość lajza minajza
mój kolega jest dresiarzem po liceum i prowadzi dobrze działajaca firme transportową a inni koledzy po studiach biegaja z tacą w restauracjach albo sprzedają zegarki w galeriach handlowych i mieszkaja z mamusiami

Gość ta nazwana dresem
No wiesz nie każdy w polsce będzie zarabiał po ponad 10tyś :classic_cool: a poza tym po co wracać do pl? :D planuje jechać do mojego faceta na stale, nie podoba mi się w polsce

Gość bo trenują
cały czas a kobiety lubią wysportowanych mężczyzna

Gość bo trenują
za taki tekst to byś już nie żył ale jestem wyrozumiały dziś

Gość bo trenują
przepraszam, jestem nie wychowany

Gość bo trenują
e to jeszcze żyję!

Gość dlaczeegooooo
Przepraszam bardzo ale co jest męskiego w dresiarzach, że ktoś wyżej nazwał ich "prawdziwymi mężczyznami" ? :o