Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

No i mamy śnieg:(

Polecane posty

Gość revr
u mnie deszcz :(też mi żal piesków:(

Gość KONTRABANDA
u mnie plus 2 stopnie , śnieg sypie jak w środku sezonu w Alpach ...a psy już takich śladów nanosiły .... o kotach nie wspominając ....

revr Łódź zasypana :) trawniki białe i non stop sypie i nie zapowiada sie aby przestano:-/ okno otworzyłam zimno że brrr KONTRABANDA u mnie [okazuje miedzy 0 a -1 :-/ ehhh a myślałam że zima będzie dużo później :)

Gość KONTRABANDA
mojemu psu podwórkowemu to krzywda ise nie dzieje - ma budę dużą , dobrze ocieploną , jak sie w słomę zakopie to tylko jej nos widać :) Za domowy to przecież piesek pańci to wiadomo że najwięcej czasu w domu spędize , choć zimno lubi - jako to labrador :

Gość Należy martwić się o ludzi
którzy nie mają na opał, głodują! Kot,pies zawsze znajdzie schronienie, u nas bardziej troszczą się o zwierzaki, niż o ludzi! Nie wiem czy to jest normalne?

Gość revr
to wam dobrze ,już wolałabym śnieg od deszczu i takiej pochmurnej pogody,przygnębiająco działa

KONTRABANDA Wiesz ja tu raczej o tych co domu nie mają :o bo te domowe to sobie rade dadzą w dupę ciepło, micha pełna a te bezdomne to juz od dziś kaplica :-/

Gość Kiwi ile masz wzrostu?
bo ważę tyle co Ty

Należy martwić się o ludzi Nie chcę byc nie grzeczna ale... człowiek sam sobie zgotował taki los :) i to jak zyje to często jego zasługa, różnica jest taka że człowiek sam sobie jest winny a pies sam Sobie krzywdy nie robi tylko ludzie mu robią i wywalają na zbity ryj.

Gość KONTRABANDA
człowiek sam sobie jest winny a pies sam Sobie krzywdy nie robi tylko ludzie mu robią i wywalają na zbity ryj. prawda . toteż polowa moich stworzeń to znajdy ,ale kochane i ..wysterylizowane ,żeby nie mnożyć zwierzęcego nieszczęścia . Do czego i was zachęcam .

Gość ja mam 177 wzrostu
i tez próbuję schudnąć ale nic z tego nie wychodzi :(

KONTRABANDA ja juz chyba z 3 razy widziałam psa obok domu, moja sąsiadka swojego psa luzem puszcza i ten drugi z nim przychodzi, wzięła bym go ale nie da rady bo on agresywny trochę :-/ szczeka, warczy mimo że do niego nie podchodzisz ale jak tupniesz to ucieka, ale takiego ryzyka nie wezmę pod dach:).

Gość 177 wzrostu
widzę, ze dla niektórych jedynym sposobem na dowartościowanie się jest obrażanie innych na forum ... żałosne

Gość revr
zawsze jakiś cham musi zepsuc dysusję

stul ryj tlusta macioro nic mi o tym nie wiadomo abym miała 150:D ale skoro tak mówisz to tak pewnie jest :D przeciez Ty niczym wyrocznia wiec pewnie wiesz lepiej niz ja :Dja mam 177 wzrostu ja mam 177 wzrostu co do tego wyżej to nie jednemu zeru wydawało się że jest elipsom po której krąży cały świat :D

Gość KONTRABANDA
nie masz jakiejś szopy ? drewutni ? tak to juz jest ,ze takie zwierzęta odbiegają od naszych wyobrażeń o słodkich kundelkach ,ale i itakie maja prawo do opieki .. Moja psia znajda to duży groźnie wyglądający pies , który dosłownie zdemolował na ogród , ale czas i miłość uspokoiły ja na tyle ,ze teraz nawet kreta nie chce wykopać - a bylaby taka potrzeba :)

Gość revr
rzeczywiście chyba jedno z najgorszych...

stul ryj tlusta macioro KURWO? Kurwa to o ile sie nie mylę to Pani która daje dupy za kase albo dla sportu,a skoro ja jestem taka tłusta maciora to coś tu sie nie zgadza bo przeciez takich desperatów nie ma, wiec gdzie pokrycie tw słów do faktu co do mojej osoby?:D Zdecyduj sie w końcu :D

KONTRABANDA wiesz ja mam dzieci wiec nie da rady :) nie moge sobie na cos takiego pozwolić :) po za tym nie mieszkam w domku, jak go zobaczę to do schroniska zadz. chyba to lepsze niz bezdomność.

revr no co zrobisz :) na klawiaturze wyzywają ile sie da a w oczy ponad 99% by nie powiedziało które tu tak błyszczy :D