Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

No i mamy śnieg:(

Polecane posty

Gość KONTRABANDA
każdy ,albo prawie każdy ma dzieci :) ja też je mam . przecież nie isze , żebyś go brała do domu , ale zagospodarowała mu jakieś miejsce poza domem .

KONTRABANDA nie mam gdzie, przecież w komórce go nie zamknę :-/ Boże jaka zamiec , szok. Wiecie co sie u mnie dzieje?:o

KONTRABANDA Tego psa nie wezmę z prostej przyczyny, on jest tu zazwyczaj rano jak idę córę do przedszkola zaprowadzić. Szłam wywalić smieci a mało szła po schodach wolniej :-/ ja poszłam do śmietnika ona wychodziła a ten pies sie na nią rzucił, mała zdążyła uciec do klatki i zamknąć drzwi dlatego go nie wezmę. Pojawił sie znikąd.

Gość mama 44
Ja jeszcze dzisiaj jechałam na letnich oponach i ...dupłam w garaż :(

Gość KONTRABANDA
no tak , lepiej litować ise internetowo nad bezdomnymi zwierzętami ... to bardzo bezpieczne i od razu podnosi mniemanie o sobie ... Szkoda , ze temu psu nic z tego nie przyjdzie .

KONTRABANDA No przykro mi ale nie narażę 2ki dzieci dla takiego psa po za tym ostatnio myslałam nad zabraniem jakiegos psa, ale mojego męża wiecznie nie ma wiec chyba bym nie dał rady z 2ka dzieci tym jedno ma dopiero 4mies nie całe a ja mieszkam na 2im pietrze, wiec jedynie moge dac ogłoszenie że taki pies sie błąka i zadz do schroniska jak znów go spotkam. Z drugiej str nie jestem przekonana czy on jest bezdomny czy ktos go wypuszcza